Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προς Τοπική Ν.Δ. για επίσκεψη Χατζηδάκη: Καλώς τους κι ας αργήσανε…
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προς Τοπική Ν.Δ. για επίσκεψη Χατζηδάκη: Καλώς τους κι ας αργήσανε…

Με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο απαντά η Οργάνωση Μελών Πεντέλης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωση της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας για την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, στα Μελίσσια.

Η Ο.Μ. αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Με χαρά είδαμε χθες ότι υπάρχει ακόμα στην Πεντέλη Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, γιατί μετά το ρατσιστικό παραλήρημα και την παραίτηση της γραμματέως της τοπικής ΟΝΝΕΔ, είχε εξαφανιστεί.

Καλωσήρθατε κι ας αργήσατε. Όπως φαίνεται έχετε χάσει επεισόδια, αλλά σας καταλαβαίνουμε… Να σας ενημερώσουμε ότι η «καραμέλα» του λαϊκισμού έλιωσε. Θα πρέπει να βρείτε κάτι καινούργιο να εντάξετε στην επικοινωνιακή σας στρατηγική. Προφανώς δεν είχατε κάτι να απαντήσετε ούτε για την ανικανότητα της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής, όταν πνιγήκαμε σε είκοσι πόντους χιόνι, ούτε για τον ΣΜΑ, ούτε για το «Μπόμπολα», ούτε για την αύξηση των δημοτικών τελών στους ευάλωτους συμπολίτες μας, ούτε φυσικά για την περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων και την αστυνομοκρατία, αλλά ούτε και για την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Προκαλείτε την τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία που έξι μήνες τώρα υποφέρει, οικονομικά και ψυχολογικά, κλεισμένη στα σπίτια της, παρακολουθώντας τον αριθμό των κρουσμάτων να φτάνουν τις 4.000 ημερησίως και τον κ. Μητσοτάκη, ανέμελο, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, να ψωνίζει τσουρέκια την ώρα που, με ευθύνη της κυβέρνησής του, οι ανθρώπινες απώλειες από την πανδημία έχουν ξεπεράσει τις 10.000.

Εδώ και 21 μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της και αφήνει στην τύχη του το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, υποβαθμίζει τη Δημόσια Παιδεία, καταστρατηγεί τα δημοκρατικά δικαιώματα, πνίγει την ελευθερία του Τύπου, επιχειρεί να ξεπουλήσει τον δημόσιο πλούτο της χώρας, βυθίζει την οικονομία της χώρας κι εξυπηρετεί εξωθεσμικά συμφέροντα, καταργώντας τα εργασιακά δικαιώματα. Για όλα αυτά δεν βρήκατε να πείτε ούτε λέξη. Η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο από τη Μεταπολίτευση και μετά, θα συνεχίσει «τη δουλειά της», δημιουργώντας προβλήματα, αλλά θα πέσει με πάταγο.

Σας ενημερώνουμε ότι τα κυβερνητικά στελέχη είναι ανεπιθύμητα στον τόπο μας. Συστήνουμε να πάνε στην Πάρνηθα για μοτοκρός, στην Ικαρία για γλέντι ή έστω στη Θεσσαλονίκη για τσουρέκια, που είναι και επίκαιρα.

Η Ανάσταση είναι κοντά…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet