Ο Π. Μούστρης ευχαριστεί τα στελέχη του Δήμου
Πολιτική

Ο Π. Μούστρης ευχαριστεί τα στελέχη του Δήμου

Τις ευχαριστίες του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, τους αντιδημάρχους, τους διευθυντές και τις διευθύντριες των Διευθύνσεων και τους υπαλλήλους του Δήμου εκφράζει ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού, Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης και ∆ιαφάνειας του Δήμου Πεντέλης, Παναγιώτης Μούστρης, με την ευκαιρία της λήξης της θητείας του, όπως φαίνεται στην ακόλουθη επιστολή.

Με την ευκαιρία της λήξης της θητείας µου και της παράδοσης των καθηκόντων µου επιθυμώ να εκφράσω σε όλους τις θερμές ευχαριστίες µου για την επί 44 μήνες άψογη και εποικοδομητική συνεργασία µας.

Οι άοκνες προσπάθειές σας, κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση του δηµάρχου µας κ. ∆ηµήτρη Στεργίου-Καψάλη, πέτυχε να ξεπεράσουµε όλα τα προβλήµατα που µας κληροδότησε η προηγούμενη διοίκηση και να φέρουµε τον ∆ήµο µας πρωτοπόρο και παράδειγµα προς µίµηση από τους περισσότερους ∆ήµους της χώρας.

Παραδίδοντας τα καθήκοντά µου εύχοµαι σε όλους κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή συνέχεια στο έργο σας για το καλό των συµπολιτών µας. Η παρουσία του δηµάρχου µας, άλλωστε, ∆ηµήτρη Στεργίου-Καψάλη το εγγυάται.

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλου σας, ότι θα είμαι δίπλα σας αρωγός και συµπαραστάτης σε κάθε σας πρόβλημα, στο μέτρο που οι δυνάμεις µου θα επιτρέπουν.

Ο Αντιδήµαρχος
Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισµού,
Αθλητισµού, Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης και ∆ιαφάνειας

Παναγιώτης Μούστρης
Αναπληρωτής ∆ηµάρχου

Δείτε την Επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet