Ο Φ. Πλιάτσικας «βάζει φωτιά» στην παράταξη του δημάρχου Πεντέλης
Πολιτική

Ο Φ. Πλιάτσικας «βάζει φωτιά» στην παράταξη του δημάρχου Πεντέλης

Κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με αφορμή την προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Φίλιππου Πλιάτσικα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο τίτλος της συναυλίας, «Βάλε φωτιά», λειτούργησε μάλλον… προφητικά, αφού από τις αναρτήσεις του κ. Λευτέρη Κοντουλάκου, δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και «ψυχή» του Μεγάρου (σ.σ.: μεταξύ άλλων, είναι πρόεδρος του συλλόγου Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας) στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook προκύπτει ότι το ξέσπασμα της «φωτιάς» δεν είναι και πολύ μακριά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Δήμος Πεντέλης, με έγγραφό του την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ενημέρωνε ότι θα προβεί σε αφαίρεση αφισών και αεροπανό προβολής εκδηλώσεων συλλόγων και οργανώσεων σε στύλους ηλεκτροφωτισμού, ηλεκτροδότησης και σήμανσης, «μετά από καταγγελίες πολιτών και αυτοψία συνεργείων του Δήμου».

Από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το πρωί «άρχισαν τα όργανα» από πλευράς του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Κοντουλάκου, με σειρά αναρτήσεων.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:15

«Όποιος θέλει να παίξει με την Πλακεντία, ας παίξει πρώτα μαζί μου… κι αν του αρέσει, βλέπουμε μετά!!! Αυτά για αρχή…».

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 09:42

«Δεν ξεκινάμε καλάααα… θα έχουμε εμφύλιοοοο… προειδοποιώ για τελευταία φορά!».

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:39

«Ανεβαίνοντας τώρα το μεσημέρι από τη δουλειά προς Πεντέλη, είδα κάτι περίεργο που θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού για να το καταλάβω… Γιατί κατέβηκαν ΜΟΝΟ τα μπάνερ του Φίλιππου Πλιάτσικα που είναι το Σάββατο 16/9:

 Α- Γιατί δεν αρέσει ο Πλιάτσικας;

 Β- Του Δήμου τα μπάνερ πρέπει να μένουν κι ας έχει τελειώσει η εκδήλωση από 2/9;

 Γ- Δεν αρέσω εγώ;;;

 Δ- Δεν αρέσει το φεστιβάλ του Δήμου Πεντέλης… στον Δήμο Πεντέλης;

 Ε- Δεν αρέσει το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας; (πατώντας στη φωτογραφία θα δείτε και ώρα, μην πουν κάποιοι πως τρελάθηκα και έχω άδικες ερωτήσεις)  …καλοπροαίρετα πάντα!».

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το θέμα έχει «ουρές» που… ακουμπούν σε προηγούμενες παραστάσεις στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και σε δυσαρέσκειες κάποιων σχετικά με το ποιος προβάλλεται και πώς… Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Λ. Κοντουλάκο να βρίσκεται «στα κάγκελα», αλλά προς το παρόν να κρατά την ψυχραιμία του, επιλέγοντας να κάνει την αντεπίθεσή του σε χρόνο που αυτός θα επιλέξει. Ανάμεσα σε αυτά που φαίνεται να τον έχουν ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι, ενώ κατέβηκαν οι αφίσες της εκδήλωσης για τη συναυλία Πλιάτσικα, άλλες αφίσες έμειναν στις θέσεις τους, ενώ η δράση αποξήλωσης δεν περιορίστηκε μόνο στον Δήμο Πεντέλης, αλλά επεκτάθηκε και σε όμορους Δήμους!

Μάλιστα, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ήδη έχει ξεκινήσει νέα αφισοκόλληση στην Πεντέλη, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον Δήμο, για την προβολή δράσης κοινωνικού περιεχομένου, κάνοντας κάποιους να μιλούν «για δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Σε κάθε περίπτωση, το ψυχρό κλίμα που είχε διαμορφωθεί μεταξύ των δύο πλευρών (σ.σ.: και έχει αποτυπωθεί τόσο στη στάση του κ. Κοντουλάκου σε κάποιες ψηφοφορίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και σε άλλες τοποθετήσεις του για θέματα που αφορούν στον Δήμο) γίνεται ακόμη βαρύτερο. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πότε και πώς θα ξεσπάσει η «μπόρα»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet