Πεντέλη: Παραίτηση Κ. Μωραΐτη από τη Δημοτική Συμμαχία και συμπόρευση με τον Λ. Κοντουλάκο
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Πεντέλη: Παραίτηση Κ. Μωραΐτη από τη Δημοτική Συμμαχία και συμπόρευση με τον Λ. Κοντουλάκο

Με πολιτικές εξελίξεις στην Πεντέλη ξεκινά η εβδομάδα, που μας οδηγεί στα Χριστούγεννα. Το μέχρι πρόσφατα μέλος της παράταξης Δημοτική Συμμαχία δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μωραΐτης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του και ταυτοχρόνως την πρόθεσή του να συμπορευθεί με την παράταξη του Λευτέρη Κοντουλάκου, Μπροστά Μαζί, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως λόγο της απόφασής του προβάλλει τη «συνεχιζόμενη και χωρίς όρια κατάχρηση και εκμετάλλευση για ίδιον όφελος» της παράταξης Δημοτική Συμμαχία από τον επικεφαλής της Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Μωραΐτης σημειώνει:

«Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Προς  την Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης.

Η συνεχιζόμενη χωρίς όρια κατάχρηση και εκμετάλλευση για ίδιον όφελος, της παράταξης “Δημοτική Συμμαχία” από τον προσωρινά επικεφαλής κ. Δ. Παπακωνσταντίνου, στην οποία εκτός από ιδρυτικό μέλος είμαι και ο μακροβιότερος εκ των δημοτικών συμβούλων, με αναγκάζει να διαφοροποιηθώ υποβάλλοντας την ανεξαρτητοποίησή μου, καλώντας συνάμα και τους υπόλοιπους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσα γίνονται ερήμην τους!

Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πλέον σας δηλώνω πως θα συμπορευθώ με τη δημοτική παράταξη “Μπροστά Μαζ“” με επικεφαλής τον κ. Λευτέρη Κοντουλάκο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης

Κωνσταντίνος Μωραΐτης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet