Πεντέλη 2020: Παιδική χαρά η… δημοτική αρχή
Πολιτική

Πεντέλη 2020: Παιδική χαρά η… δημοτική αρχή

Την… κολοκυθιά παίζει η διοίκηση Κοσμοπούλου για το θέμα της παιδικής χαράς στην Ηγουμένου Μακρυγιάννη επισημαίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Πεντέλη 2020.

Όπως αναφέρει στη νανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Άγγελος Παλαιοδήμος, «οι μοναδικοί που διασκεδάζουν είναι οι ίδιοι και οι πελατειακοί τους φίλοι» και επισημαίνει ότι «Οι πολίτες δεν είναι θεατές σε ένα ατελείωτο παιχνίδι ανευθυνότητας και πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία αποφάσεων».

Η πλήρης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της κας Κοσμοπούλου θυμίζει παιδική χαρά – μόνο που οι μοναδικοί που διασκεδάζουν είναι οι ίδιοι και οι πελατειακοί τους φίλοι. Το ζήτημα της παιδικής χαράς στην οδό Ηγουμένου Μακρυγιάννη εξελίσσεται σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι “κολοκυθιάς”: Να την καταργήσουμε; Να μην την καταργήσουμε; Να κάνουμε πως την καταργούμε και μετά να το πάρουμε πίσω;

Στις 31 Μαρτίου, η δημοτική αρχή αποφασίζει ότι η παιδική χαρά είναι επικίνδυνη και πρέπει να καταργηθεί. Μετά από πιέσεις, αλλάζει γνώμη και υπόσχεται νέα συνεδρίαση στις 3 Απριλίου για να παρουσιάσει μελέτη για τη μετακίνησή της μέσα σε ένα ρεσιτάλ διγλωσσίας από τη δήμαρχο Νατάσα Κοσμοπούλου και τον αντιδήμαρχο Φώτη Φωτίου. Λίγες ημέρες αργότερα, ξανά-μανά αλλαγή πορείας: τελικά δεν χρειάζεται κατάργηση, αλλά παρεμβάσεις για πιστοποίηση! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα σχετικά θέματα έρχονται στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ζητώντας μάλιστα και ψηφοφορία δια περιφοράς!

Τελικά, ποιος ευθύνεται για αυτό το “παιχνίδι της κολοκυθιάς”; Είναι τόσο δύσκολο να λάβουν μια ξεκάθαρη και υπεύθυνη απόφαση χωρίς να παλινωδούν σαν μικρά παιδιά που δεν ξέρουν τι θέλουν; Ή μήπως η πίεση των “γνωστών και φίλων” κάνει τη δημοτική αρχή να αλλάζει κάθε τρεις και λίγο στάση;

Ο Δήμος Πεντέλης αξίζει μια διοίκηση που να λειτουργεί ως υπεύθυνος θεσμός και όχι ως παιδική χαρά συμφερόντων. Οι πολίτες δεν είναι θεατές σε ένα ατελείωτο παιχνίδι ανευθυνότητας και πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία αποφάσεων. Ώρα να σοβαρευτούν! Γιατί το γέλιο πλέον γίνεται κλαυσίγελος».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet