ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Πόλεμος λάσπης
Πολιτική

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Πόλεμος λάσπης

Σκληρή επίθεση εξαπολύσει η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Φειδοπιάστη, εναντίον του κ. Γεωργίου Μουαμελετζή με αφορμή δημοσίευμα του τελευταίου σε τοπική εφημερίδα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Πόλεμος λάσπης από το βρώμικο κύκλωμα διαπλοκής

Η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών» καταγγέλλει τον πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολύσει η διοίκηση Στεργίου κατά του επικεφαλής του σχήματος Αντώνη Φειδοπιάστη. Τελευταίο κρούσμα η συκοφαντική ανάρτηση που φιλοξένησε η εφημερίδα «Αμαρυσία» του κ. Γεωργίου Μουαμελετζή, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του δημάρχου, το οποίο δημοσίευσε την Πέμπτη 17/4/2014 αλλά και ανάρτησε άκριτα η προαναφερόμενη «εφημερίδα» στο site της, χωρίς –φυσικά- να ζητήσει να ακουστεί και ο αντίλογος, κόντρα σε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Αναφερόμενος στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ως θέμα το εργοστάσιο αεριοποίησης στο Πεντελικό, ο κ. Γ. Μουαμελετζής, λαβών το λόγο «επί προσωπικού» (πρακτικά μη έχοντας καμία σχέση με «προσωπικό», αλλά εκτελώντας πιστά και ευλαβικά το έργο και την αποστολή η οποία του ανετέθη) υποστήριξε ψευδώς και με την ανοχή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι δήθεν ο Αντώνης Φειδοπιάστης αναφέρθηκε στο όνομά του, με σκοπό να τον σπιλώσει, ενώ παράλληλα έκανε λόγο περί «πλαστής σύμβασης» που είχε συναφθεί με την (πρώην) Νομαρχία Αθηνών, όταν πολύ καλά γνωρίζει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα.

Δεν θα μπούμε σε απάντηση για την ουσία της υπόθεσης, καθώς, επιφυλασσόμενοι των νομίμων δικαιωμάτων μας και στην προσπάθεια προστασίας της τιμής και της υπόληψής μας, θα προσφύγουμε άμεσα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές στρεφόμενοι κατά παντός υπεύθυνου.

Σε πρώτη φάση, όμως καλούμε τον ίδιο τον κ. Μουαμελετζή, αλλά και όσους τον υποκινούν, να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

1) Ποιος «έφερε» τον κ. Μουαμελετζή στη συγκεκριμένη συνεδρίαση προκειμένου να «στήσει καβγά» με τον Αντώνη Φειδοπιάστη και να «τινάξει στον αέρα» τη διαδικασία συζήτησης για το «καυτό» θέμα του εργοστασίου αεριοποίησης εκτοξεύοντας κατηγορίες που δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα που εξέταζε το Δημοτικό Συμβούλιο;

2) Γιατί ο εν λόγω κύριος αν έχει στοιχεία για οποιαδήποτε «παράβαση» δεν τα έχει καταθέσει όλο αυτόν τον καιρό στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αλλά μετά από 3,5 χρόνια εμφανίζεται σε ένα δημοτικό συμβούλιο (με άσχετη θεματολογία και με μεγάλο ακροατήριο…!) και παρακαλεί τον κ. Φειδοπιάστη να «ασχοληθεί» μαζί του και να του κάνει μήνυση; (Η απάντηση βέβαια σε αυτό είναι προφανής και εύκολα αντιληπτή από τον καθένα μας).

3) Από πότε μπήκε στον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου διάταξη που να δίνει τη δυνατότητα σε πολίτη να θέτει ζητήματα επί προσωπικού στο Σώμα;

4) Πού ανακάλυψε η φαντασία του κ. Μουαμελετζή το «αποσβολωμένο κοινό»; Μάλλον θα πρέπει να ξαναδεί τα βίντεο των τοπικών ΜΜΕ;

5) Ο κ. Μουαμελετζής ξέρει εκ των προτέρων τη δικαστική κατάληξη της ιστορίας στην οποία αναφέρεται και έχει βγάλει μόνος του την απόφαση;

Ερωτηματικά, βέβαια, εγείρονται και για τη στάση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου που «αμέτοχο» παρακολουθούσε τον εν λόγω κύριο να καταφέρεται κατά παντός και να εκστομίζει κατηγορίες, οι οποίες θα τον οδηγήσουν γρήγορα στο γραφείο του Εισαγγελέα. Όμως είμαστε πια συνηθισμένοι στα λαϊκά δικαστήρια στα οποία μας υποβάλλει η σημερινή διοίκηση…!

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη του Μαΐου και όσο αποδομείται το σάπιο σύστημα διοίκησης του Δήμου που έστησε ο κ. Στεργίου και όσοι έχουν μείνει από την ομάδα του, τόσο θα πληθαίνουν οι βρόμικες και ύπουλες επιθέσεις απέναντι σε όσους πρωτοστατούν στις αποκαλύψεις και απαιτούν διαφάνεια.

Η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών» και ο επικεφαλής της Αντώνης Φειδοπιάστης δεν φοβούνται ούτε τους συκοφάντες, ούτε τους δήθεν «μεγαλοεκδότες» που σπεύδουν να τους προσφέρουν βήμα για να δημοσιεύουν άκριτα τα ψεύδη τους. Δυστυχώς γι΄ αυτούς, «ο βίος και η πολιτεία τους» στην Πεντέλη έχουν αποκαλυφθεί και σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει.

Η λάσπη που επιχειρούν να ρίξουν απέναντι στην παράταξή μας και στον επικεφαλής μας θα επιστρέψει σε αυτούς και θα θάψει, μια και καλή, το νοσηρό κύκλωμα διαπλοκής που προσπαθούν να στήσουν στην πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet