“Πολιτεύεται με πρακτικές Μαυρογιαλούρου ο Στεργίου”
Πολιτική

“Πολιτεύεται με πρακτικές Μαυρογιαλούρου ο Στεργίου”

Ευθείες βολές κατά του τρόπου με τον οποίο πολιτεύεται ο νυν δήμαρχος περιέχει δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Γραφάκο, όπου θίγονται τα θέματα των πυλώνων της ΔΕΗ στη Ν. Πεντέλη, η ένταξη στο σχέδιο πόλης των 3ης και 4ης γειτονιών στα Μελίσσια και η υπόθεση με την ΚΕΚΑ Μελισσίων. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Βλέποντας το πολιτικό του τέλος να πλησιάζει, ο κ. Στεργίου πολιτεύεται τις τελευταίες μέρες με πρακτικές Μαυρογιαλούρου περασμένων δεκαετιών.

Πρώτον, σε σχέση με το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη βάπτισε επίλυση μία συνάντηση για το θέμα, ενώ δεν είχε κάνει επί τρία χρόνια απολύτως τίποτα. Σα να μην έφτανε αυτό, μόνο στο δικό του μυαλό «εξασφάλισε» τάχα χρηματοδότηση 1.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, που όμως δεν υπάρχει πουθενά ανάμεσα στις εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις της που έχουν δημοσιευθεί και άρα άλλη μια φορά ο Στεργίου ψεύδεται.

Δεύτερον, μετά από 3 χρόνια απόλυτης αδράνειας, ανακινεί βιαστικά και πρόχειρα το θέμα της ένταξης στο σχέδιο πόλης περιοχών της 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, ενώ η προχειρότητα της διοίκησής του οδηγεί σε μία άκυρη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας την υπάρχουσα κατάσταση πιο περίπλοκη, αφού επί της ουσίας η «εκδίκαση» των ενστάσεων δεν έγινε ποτέ.

Τρίτον, συνεχίζει να αναγάγει σε δήθεν θέμα την προσπάθειά του να ανακαλύψει ανύπαρκτες ευθύνες από δικές του «δήθεν» και «χαλκευμένες καταγγελίες», στην ΚΕΚΑ Μελισσίων. Του διαμηνύουμε ότι το πόρισμα θα τον εκπλήξει για άλλη φορά. Απορούμε με το θράσος του να προσπαθεί να λασπολογεί σε θέματα ηθικής κατά των αντιπάλων του τη στιγμή που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος στην ελληνική δικαιοσύνη για 5 κακουργήματα και είναι βέβαιο ότι θα καταδικαστεί και θα εκπέσει ακόμη και από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου που θα κατέχει μετά τις εκλογές. Για το λόγο αυτό «fermer la bouche» κ. Στεργίου.

Δε χωρά αμφιβολία ότι ο ξαφνικός οργασμός «διευθέτησης θεμάτων» που έχει καταλάβει τον κ. Στεργίου καταδεικνύει τον απόλυτο πανικό και τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει.

Οι πολίτες όμως τον έμαθαν πια και έχουν προδιαγράψει το πολιτικό του μέλλον. Εκείνο που από ότι φαίνεται δεν έχει καταλάβει ο κ. Στεργίου είναι ότι από την επομένη των εκλογών, τόσο ο ίδιος, όσο και οι παλαιοκομματικές λαϊκίστικες πρακτικές του χθες, θα αποτελέσουν παρελθόν που γρήγορα θα λησμονηθεί από τους πολίτες.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet