Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια
Πολιτική

Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια

Με επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος μας» για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ από την Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από πλευράς της Κ.Ο. χαιρέτισε η Ηρώ Κωνσταντινέα, η οποία στην ομιλία της, αφού παρουσίασε σύντομα τη δομή της ταινίας, σημείωσε:

«Μπαίνουμε ακόμα πιο μαχητικά στην προεκλογική περίοδο, για τις 55 σχεδόν μέρες που απομένουν μέχρι τις κάλπες. Τώρα πρέπει να φτάσει πιο πλατιά το κάλεσμα του Κόμματος στον εργατόκοσμο, κάλεσμα απόρριψης των κάλπικων διλημμάτων, για να διαλύσει τη θολούρα που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. και τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου».  

Επίσης τόνισε ότι ο λαός θα έχει την ευκαιρία στις ευρωεκλογές να πει το πιο δυνατό «Όχι» στην Ε.Ε. του κεφαλαίου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, λέγοντας ένα δυνατό «Ναι» στο ΚΚΕ.

Επεσήμανε ακόμη ότι χρειάζεται  να συμπορευτούν με το ΚΚΕ περισσότερες εργατικές – λαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό που κρίνεται σήμερα είναι το πώς θα μεγαλώσουν τα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, που την επόμενη μέρα θα συνεχιστεί, όποιος διαχειριστής κι αν επιλεγεί.  

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη μέρα στη μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, αποφασισμένη και μαχητική να συγκρουστεί σε οποιοδήποτε μετερίζι με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα» είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet