“Προτιμούν τον δρόμο της φυγής”
Πολιτική

“Προτιμούν τον δρόμο της φυγής”

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προέβη η δημοτική αρχή του Δήμου Πεντέλης, σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου, στην οποία η μειοψηφία ήταν απούσα, και πιο συγκεκριμένα για το ψήφισμα για την προώθηση της ένταξης στο Σχέδιο των 3ης – 4ης γειτονιών της Δ.Κ. Μελισσίων.

Πιστή στις δεσμεύσεις της, η διοίκηση Στεργίου έφερε και ψήφισε χθες Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στο Δημοτικό Συμβούλιο την εκδίκαση των ενστάσεων για την ένταξη στο Σχέδιο της 3ης και 4ης γειτονιάς στη Δ.Κ. Μελισσίων. Την εισήγηση ψήφισε και ο Συνδυασμός της Ανθρώπινης Πολιτείας του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Στο σημαντικό αυτό θέμα για τον τόπο και τους δημότες του, η αντιπολίτευση επέλεξε τον δρόμο της φυγής και της αποστασιοποίησης και δε συμμετείχε στο συμβούλιο. Είναι η γνωστή μέθοδος που αυτή προσπαθεί να αξιοποιήσει ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών «λέμε πολλά – τάζουμε πολλά – κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ». Πρώτοι στη λάσπη και στην κριτική, τελευταίοι στην ουσία και στην πράξη.

Η διοίκηση Στεργίου, πιστή και σταθερή στην αυτοδιοικητική της διαδρομή, με «Καθαρότητα» και «Ανθρωπιά», προχωρά μπροστά για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του, που είναι το μόνο που την απασχολεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet