Π. Πολάκης και Χρ. Σπίρτζης με… βολές κατά κυβέρνησης στην εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Πεντέλης
Πολιτική

Π. Πολάκης και Χρ. Σπίρτζης με… βολές κατά κυβέρνησης στην εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Πεντέλης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 η εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης με θέμα «Έκπτωση θεσμών – κατάλυση κοινωνικού κράτους – δημοκρατική εκτροπή: Η επόμενη μέρα – Δικαιοσύνη παντού», με ομιλητές τους Παύλο Πολάκη και Χρήστο Σπίρτζη και συντονίστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές του Βόρειου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κ. Ζαχαριάδης, Γ. Κατρούγκαλος, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ρ. Δούρου, το μέλος της Π.Γ. Μ. Δούση, τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος Ε. Αυλωνίτου, Χ. Κισκήρα, Π. Κορμάς, Γ. Μπαλάφας, Α. Νεφελούδης, Δ. Χατζησωκράτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Κοροβέσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Η. Βιλλιώτης, Ν. Τόλιος και Α. Φειδοπιάστης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο Κ. Βαρλαμίτης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκαν διεξοδικά «στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία εξαιτίας της αντιλαϊκής και αντιαναπτυξιακής πολιτικής της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος στη Μεταπολίτευση, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε «στη δημοκρατική εκτροπή που βιώνουμε, στην έκπτωση των θεσμών και στις συνέπειες αυτής της πολιτικής στην καθημερινότητα του πολίτη, στην ακρίβεια που βιώνουμε και στη μείωση του βιοτικού μας επιπέδου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Οι ομιλητές παρουσίασαν συγκεκριμένες θέσεις και  προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., «που απαντούν στα προβλήματα της καθημερινότητας, ρεαλιστικά, δίνοντας ελπίδα και προοπτική».

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και ακούστηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet