Σε συγκέντρωση στην Πεντέλη μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης
Πολιτική

Σε συγκέντρωση στην Πεντέλη μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις τρεις κεντρικές ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Πεντέλης Γιώργου Κατσικογιάννη. Στελέχη, φίλες και φίλοι της Κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ και δημότες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου στην πλατεία Χαραυγής της Παλαιάς Πεντέλης, όπου ο επικεφαλής παρουσίασε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού για τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσικογιάννης προχώρησε στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της Κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ για τον Δήμο Πεντέλης γενικά και τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης ειδικότερα, δίνοντας έμφαση στα θέματα ασφάλειας και προστασίας των δημοτών, περιβάλλοντος και καθαριότητος, στην εγκατάσταση-χρήση-αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, για την μετατροπή του Δήμου σε μία «έξυπνη» πόλη.

Ιδιαίτερη στάθηκε στην «ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της ομάδας του, που είναι ο οδηγός για τον τρόπο δράσης της ως νέα δημαρχιακή διοίκηση».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κατσικογιάννης τόνισε:

«Είμαστε η μόνη σωστή λύση για να έχουμε την Πόλη που αξίζουμε!

»Μία ομάδα ανθρώπων καταξιωμένων στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, με εμπειρία στη διοίκηση, τον καθορισμό στόχων και την επίτευξη αποτελεσμάτων.

»Είμαστε νέοι και άφθαρτοι στον χώρο, δεν κοιτάμε πίσω, κρατάμε μόνο τα καλά από το παρελθόν και φροντίζουμε για το καλύτερο μέλλον».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ο Γιώργος Κατσικογιάννης δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της Κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ, όλες και όλους που ήταν σήμερα μαζί μας, για την πραγματικά πετυχημένη αυτή συγκέντρωση. 

»Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη συγκέντρωση αυτή ως αφετηρία Νίκης.

»Τις ημέρες που απομένουν έως την Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών, θα συνεχίσουμε να ακούμε τους Δημότες, να καταγράφουμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τους.

»Μαζί θα κάνουμε ένα μελίσσι ΟΛΗ την Πεντέλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet