Σπύρος Κωνσταντάς: Ε, όχι και ακομμάτιστος κ. Παλαιοδήμο – Φθάνει η υποκρισία!
Πολιτική

Σπύρος Κωνσταντάς: Ε, όχι και ακομμάτιστος κ. Παλαιοδήμο – Φθάνει η υποκρισία!

Ευθεία επίθεση τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη 2020 εξαπολύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Σπύρος Κωνσταντάς. Ο κ. Κωνσταντάς κατηγορεί τον κ. Άγγελο Παλαιοδήμο για «υποκρισία» με σκοπό την «υφαρπαγή της ψήφου» των δημοτών, με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη του δεύτερου, στην οποία υποστήριξε ότι ο συνδυασμός του είναι «ακηδεμόνευτος» και «ακομματιστος».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης θυμίζει στον συνυποψήφιό του ότι υπήρξε για χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπηρέτησε πιστά τη νυν διοίκηση Στεργίου στον Δήμο Πεντέλης, ψηφίζοντας όσα εκείνη έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κωνσταντά:

Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Παλαιοδήμος, επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, επανέλαβε το γνωστό τροπάρι περί «ακηδεμόνευτου» και«ακομμάτιστου» υποψήφιου, «καρμπόν» με όσα ακούει κανείς αυτό το διάστημα από όλους τους υποψήφιους, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης. Επιμελώς, βέβαια, ο κ. Παλαιοδήμος κρύβει ότι υπήρξε επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Υλοποίησε στο ακέραιο την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.

Αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί των ημερών του φτιάχτηκε ένας καινούργιος παιδικός σταθμός αλλά… παρέλειψε να πει ότι τα παιδιά δεν βγαίνουν έξω γιατί υπάρχουν κατασκευαστικά προβλήματα. Παρέλειψε επίσης να πει ότι πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια αρνείται όχι μόνο να καταργήσει τα τροφεία, αλλά και να τα μειώσει, παρότι η Λαϊκή Συσπείρωση το προτείνει σταθερά, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξεχνάει φαίνεται ότι είναι συνυπεύθυνος για την έλλειψη εργαζόμενων στην καθαριότητα. Ξεχνάει ότι παρέα με τον Στεργίου ψήφισε όλους τους αντιλαϊκούς-αντεργατικούς προϋπολογισμούς και ισολογισμούς.

Οι εργαζόμενοι της Πεντέλης όμως δεν έχουν μνήμη… χρυσόψαρου. Δεν ξεχνάνε ότι ο κ. Παλαιοδήμος υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος νομικού προσώπου και επομένως στενός συνεργάτης της διοίκησης Στεργίου.

Προφανώς ψήφιζε τα πάντα.

Ως εδώ! Φτάνει η υποκρισία για την υφαρπαγή της ψήφου!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους δημότες, τους νέους να μην «τσιμπήσουν». Τους χορτάσαμε και τους «ακομμάτιστους» και τους «ακηδεμόνευτους». Τους καλούμε τώρα να κάνουν το βήμα και να ψηφίσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, το μοναδικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Πεντέλης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ και είναι πραγματικά ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο από τις κυβερνήσεις, την πολιτική της ανταποδοτικότητας, τους εργολάβους και τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet