Στην Πεντέλη 2020 η Άντα Μπούσουλα-Χάνου
Πολιτική

Στην Πεντέλη 2020 η Άντα Μπούσουλα-Χάνου

Κοινή δήλωση συμπόρευσης έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πεντέλης και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος και η, επίσης, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια για τη θέση του δημοτικού συμβούλου Άντα Μπούσουλα-Χάνου.

Συγκεκριμένα δήλωσαν:

Αφουγκραζόμενοι τη θέληση των δημοτών για ανανέωση, συνεργασία και συναίνεση και μετά από ένα ώριμο, μακρύ και πολυεπίπεδο διάλογο ζύμωσης κοινών θέσεων, πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν στην πόλη μας, προχωρούμε σήμερα σε μια ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν τη βάση έκφρασης οράματος για την επόμενη δεκαετία, ώστε τα Μελίσσια και η Πεντέλη να καταστούν μια Πράσινη – Έξυπνη – Δημοκρατική Πόλη.

Η γνώση, η αυτοδιοικητική εμπειρία μας, η πολυετής κοινωνική παρουσία μας, η θέληση και το έργο μας αποτελούν εχέγγυα για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω  το τελματωμένο αυτοδιοικητικό σκηνικό της πόλης μας. Το μέλλον είναι ήδη εδώ και πρέπει να το διαμορφώσουμε όπως αξίζει στον τόπο μας, όπως αξίζει στη νεολαία μας!

Σας καλούμε όλες και όλους να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στον νέο, ακηδεμόνευτο και ακομμάτιστο δημοτικό συνδυασμό Πεντέλη 2020 ώστε μαζί να γίνουμε η δύναμη που θα κάνει τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη μία Πράσινη – Έξυπνη – Δημοκρατική Πόλη.

Παράλληλα, η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα το Βιογραφικό Σημείωμα της κ. Μπούσουλα-Χάνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet