Στη Δημοτική Συμμαχία η Ελευθερία Αλαμάρα-Σάλαρη
Πολιτική

Στη Δημοτική Συμμαχία η Ελευθερία Αλαμάρα-Σάλαρη

Την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 έθεσε στον επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η κ. Ελευθερία Αλαμάρα-Σάλαρη.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης σημειώνεται:

Ευρεία ανταπόκριση φαίνεται να έχει η πρόταση του Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη, επικεφαλής του Συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, για προεκλογικές συναινέσεις σε θέσεις και προγράμματα γύρω από την καταξιωμένη αυτοδιοικητική προσωπικότητά του, αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων του τόπου μας και νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να αξιοποιήσουν την εμπειρία του.

Στόχος όλων αυτών των συγκλήσεων είναι η εξασφάλιση της αυτοδυναμίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 από τη Δημοτική Συμμαχία, ώστε να συνεχιστεί η ηρεμία και η κυβερνησιμότητα και στην επόμενη αυτοδιοικητική θητεία και να αποφευχθεί η διαπλοκή μετεκλογικά και η ακυβερνησία εις βάρος του τόπου και των κατοίκων του.

Η συστράτευση της Ελευθερίας Αλαμάρα-Σάλαρη με την παράταξη του Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη απ΄ όπου ξεκίνησε και ανεδείχθη στην Αυτοδιοίκηση τιμά την ίδια, τη Δημοτική Συμμαχία και δείχνει ότι έγινε αντιληπτό το κάλεσμα – μήνυμα του Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη για ευρεία αυτοδιοικητική συναίνεση σε θέσεις και προγράμματα προεκλογικά γύρω από την ισχυρή αυτοδιοικητική προσωπικότητά του.

Η υποψηφιότητά της Ελευθερίας Αλαμάρα-Σάλαρη αποτελεί πράξη ευθύνης και μαζί με πολλές άλλες συγκλίσεις αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων νέων και παλαιών που έγιναν και θα γίνουν επιδιώκεται να δοθεί στη Δημοτική Συμμαχία η αυτοδυναμία στις εκλογές του Μαΐου 2019, να συνεχιστεί η κυβερνησιμότητα και η ηρεμία στον τόπο και τους κατοίκους του, να αποτραπεί η διαπλοκή και η ανασφάλεια μετεκλογικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet