Στη Δημοτική Συμμαχία ο Βασίλης Καλαποθαράκος
Πολιτική

Στη Δημοτική Συμμαχία ο Βασίλης Καλαποθαράκος

Την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 έθεσε στον επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο Βασίλειος Καλαποθαράκος.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης σημειώνεται:

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, Δημήτριου Στεργίου-Καψάλη, για ευρεία συστράτευση προσφοράς στον αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο κ. Βασίλειος Καλαποθαράκος του Χρήστου, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ) με κατεύθυνση την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έθεσε στις 2 Οκτωβρίου 2019 την υποψηφιότητά του στη διάθεση του δημάρχου Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαρίστησε τον κ. Βασίλειο Καλαποθαράκο για την εμπιστοσύνη του και για τη διάθεσή του να προσφέρει για τον τόπο και τους ανθρώπους του και του τόνισε τις σοβαρές δυσκολίες που έχει η αποστολή της αυτοδιοικητικής διαδρομής που επέλεξε να συστρατευτεί και τις μεγάλες χαρές που αυτή προσφέρει στους λειτουργούς της με την ικανοποίηση της προσφοράς στον άνθρωπο και στον τόπο.

Ο δήμαρχος, επίσης, συνεχάρη τον κ. Βασίλειο Καλαποθαράκο για την άριστη συμπεριφορά και απόδοσή του κατά τον χρόνο της υπηρέτησης της θητείας του στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας, ως υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων που σύντομα απολύεται.

Τέλος, ο δήμαρχος, κλείνοντας δεσμεύτηκε, να είναι δίπλα στην αυτοδιοικητική διαδρομή του για να αξιοποιήσει τις φρέσκες ιδέες του και για να παρέμβει με την εμπειρία του όπου απαιτείται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet