Στη Δημοτική Συμμαχία ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης
Πολιτική

Στη Δημοτική Συμμαχία ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία ως δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης δήλωσε την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ο κ. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον σνδυασμό Συμπολιτεία.

Σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Συμμαχίας σημειώνεται:

Η δήλωση της υποψηφιότητάς του για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποδεικνύει την προσήλωσή του στους στόχους, τις αρχές και τις λειτουργίες της παράταξής μας.

Ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης υποδέχτηκε με αισθήματα εκτίμησης τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη στον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία τονίζοντας την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά, καθώς έχει διατελέσει: τρεις τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης, πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Πεντέλης της Νέας Δημοκρατίας επί εικοσαετία, συνδικαλιστής με τη ΔΑΚΕ Εφοριακών, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Πεντέλης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νεοπεντελικού και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Καρδίτσας. Η εμπειρία του είναι χρήσιμη για τον τόπο και τους ανθρώπους του ώστε ο Δήμος μας να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης δήλωσε με έμφαση ότι για τη Δημοτική Συμμαχία το πνεύμα συναινέσεων που επιβάλλει μετεκλογικά ο «Κλεισθένης Ι» με την εφαρμογή της απλής αναλογικής θα εφαρμοστεί προαιρετικά προεκλογικά στον Δήμο Πεντέλης από τη Δημοτική Συμμαχία με συγκλίσεις – συναινέσεις σε αρχές, κανόνες, προγράμματα ώστε να προέλθει ισχυρή διοίκηση και να αποφευχθούν μετεκλογικά κλυδωνισμοί που θα οδηγήσουν τον Δήμο σε ακυβερνησία, τέλμα και διαπλοκή. Με βάση το εκλογικό σύστημα του «Κλεισθένη» οι κοινωνίες επιλέγουν δήμαρχο την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη Κυριακή ακυβερνησία και διαπλοκή.

Πάνω σε αυτή τη βάση η Δημοτική Συμμαχία θα εργαστεί την προεκλογική περίοδο σε ανοικτό προσκλητήριο στελεχών και ευρεία διαβούλευση θέσεων και προγραμμάτων με την κοινωνία για μια ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet