Στον συνδυασμό Μπροστά Μαζί και ο Σταμάτης Μιχαλακόπουλος
Πολιτική

Στον συνδυασμό Μπροστά Μαζί και ο Σταμάτης Μιχαλακόπουλος

Μία ακόμη υποψηφιότητα, αυτή του Σταμάτη Μιχαλακόπουλου, για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Ν. Πεντέλη, Πεντέλη, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο, ανακοινώθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, έπειτα από εκείνες των Συμεών Μπάνου και Αναστασίας Αντωνοπούλου.

Το βιογραφικό του ου έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του συνδυασμού, αναφέρει:

Ο Σταμάτης Μιχαλακόπουλος είναι σύμβουλος Επικοινωνίας και κειμενογράφος.

Πεντελιώτης από το 1981, αγάπησε από παιδί το Πεντελικό και ασχολήθηκε για σχεδόν δύο δεκαετίες ως εθελοντής για την δασοπροστασία του βουνού.

Μέλος της Κοινοτικής Δασοπροστασίας Πεντελικού αρχικά και ιδρυτικό μέλος στη συνέχεια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης (1997), ενώ έχει εργαστεί και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ το καλοκαίρι του 2010.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης και αρθρογραφούσε για χρόνια στην εφημερίδα του Συλλόγου «Φωνή της Πεντέλης».

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Ασχολείται επαγγελματικά με την Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία επί 18 έτη, ως σύμβουλος και ως εκπαιδευτής. Έχει εκπονήσει και υλοποιήσει μεγάλο αριθμό στρατηγικών και προγραμμάτων Επικοινωνίας, ενώ έχει αναλάβει τη λειτουργία γραφείων Τύπου εταιρειών και φορέων. Συνεργάζεται με εταιρείες και ενημερωτικές ιστοσελίδες ως εξωτερικός σύμβουλος Επικοινωνίας και κειμενογράφος.

Σήμερα διδάσκει στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εργαστηρίου Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΟΠΑ), του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Κολλέγιο Ψυχικού), σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet