Συγκέντρωση στελεχών της παράταξης Δημοτική Συμμαχία
Πολιτική

Συγκέντρωση στελεχών της παράταξης Δημοτική Συμμαχία

Συγκέντρωση παλιών και νέων στελεχών της παράταξης Δημοτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πεντέλης.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά με τη συγκέντρωση: «Ευρεία ήταν η ανταπόκριση των στελεχών στην πρόσκληση του Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και της  Δημοτικής Συμμαχίας για ανανέωση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού. Εξήντα νέα στελέχη μεταξύ των οποίων εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην και νυν εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι, πρώην υποψήφιοι άλλων συνδυασμών και ενεργοί πολίτες δήλωσαν παρών στην προσπάθεια για νέα νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019».

Ο κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στην τοποθέτησή του ανέπτυξε τις αρχές του συνδυασμού, το χρονοδιάγραμμα δράσεων μέχρι τις εκλογές, το νέο εκλογικό σύστημα του «Κλεισθένη» και έθεσε προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Δημήτρης Τομπουλίδης και προσωπικότητες της Αυτοδιοίκησης της ζώνης ευθύνης του Δήμου Πεντέλης, ανάμεσά τους οι πρώην πρόεδροι Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μελισσίων Δημήτρης Βαρελάς και Γιώργος Σταμέλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Κοινότητας Νέας Πεντέλης Σπύρος Γεωργιάδης, ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Πεντέλης Γιάννης Σάμιος και ο πρώην αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης Αντώνης Καβουρίδης, οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους δήλωσαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «τη στήριξή τους στη νέα προσπάθεια για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την εμπιστοσύνη τους στον επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη». Επίσης, στη συνάντηση παρέστη ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Νίκος Φράγκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet