Συμπολιτεία: Εμείς παράγουμε έργο, κάποιοι άλλοι παράγουν τοξικότητα
Πολιτική

Συμπολιτεία: Εμείς παράγουμε έργο, κάποιοι άλλοι παράγουν τοξικότητα

Με σκωπτικό ύφος και αναφορά στα έργα της περιόδου της απαντά η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, της τέως δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, στην τελευταία ανακοίνωση της νυν δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου.

«Οι δήμοι δεν διοικούνται με τσιτάτα και παλαιάς κοπής παροιμίες. Αντιθέτως, διοικούνται από ομάδες με όραμα, γνώση και αποτελεσματικότητα, όπως αυτή της Συμπολιτείας, η οποία την τετραετία 2019-2023 έφερε στον Δήμο Πεντέλης σημαντικές επενδύσεις, υλοποίησε μεγάλα έργα και δρομολόγησε ακόμη περισσότερα» σημειώνει η Συμπολιτεία και προσθέτει στην ανακοίνωσή της.

«Έργα που υλοποιήθηκαν με πλήρη διαφάνεια και διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από τον νόμο. Οι μόνοι που δεν το κατανοούν είναι εκείνοι που δεν έχουν ακόμη παράξει έργο, ελλείψει οράματος, γνώσης και στελεχών. Τουλάχιστον, ας συνεχίσουν αυτό που παρέλαβαν, γιατί ανήκει στην πόλη και στους πολίτες της».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει:

«Εμείς παλέψαμε και παλεύουμε για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Αφήνουμε κάποιους άλλους να παλεύουν με τις σκιές τους και να βυθίζουν τον Δήμο στην τοξικότητα. Εξάλλου εκεί τα καταφέρνουν καλύτερα…».

Προηγούμενο άρθρο

Συμπολιτεία: Εμείς παράγουμε έργο, κάποιοι άλλοι παράγουν τοξικότητα

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet