Συμπολιτεία: Καλώς ορίσατε στον χώρο των πολιτικών λύσεων κ. Στεργίου
Πολιτική

Συμπολιτεία: Καλώς ορίσατε στον χώρο των πολιτικών λύσεων κ. Στεργίου

Με μία μάλλον ειρωνική ανακοίνωση απαντά η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία στον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου στην οποία αναφερόταν ότι «τα πολιτικά θέματα αντιμετωπίζονται με πολιτικές λύσεις» (βλέπε δημοσίευμα Δήμος Πεντέλης: Ο λαός θα σας ξαναδώσει απάντηση στις εκλογές κ. Γραφάκο).

Συγκεκριμένα, η παράταξη του δημοτικού συμβούλου Πεντέλης και πρώην δημάρχου Μελισσίων Μανώλη Γραφάκου «καλωσορίζει» τον δήμαρχο «στον χώρο των πολιτικών λύσεων», αν και αμφισβητεί ότι κάτι τέτοιο αληθεύει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμπολιτείας:

Μετά τους τόνους λάσπης που έριξε, καλωσορίζουμε τον κ. Στεργίου στην πολιτική

Χαιρόμαστε που μετά από πέντε χρόνια ο κ. Στεργίου αφήνει τον δρόμο της λασπολογίας που κατά κόρον χρησιμοποίησε κατά του κ. Γραφάκου και λέει ότι έρχεται στον χώρο της πολιτικής και των πολιτικών λύσεων.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, διότι οι μεθοδεύσεις του κατά του κ. Γραφάκου, του γύρισαν μπούμερανγκ, αφού η διαχείριση του κ. Γραφάκου αποδείχθηκε απολύτως έντιμη, συνετή και συμφέρουσα για το δημόσιο, σύμφωνα με τα εισαγγελικά πορίσματα.

Πάρα ταύτα, καλωσορίζουμε τον κ. Στεργίου στον χώρο των πολιτικών λύσεων. Έχουμε πολλά να πούμε για τις συνέπειες της πολιτικής του στον Δήμο.

Καλώς ορίσατε κ. Στεργίου! Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αν φυσικά λέτε αλήθεια, κάτι που η μέχρι τώρα πρακτική σας, μας κάνει ευθέως να το αμφισβητούμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet