Συμπολιτεία: “Λογοδοσία” φιάσκο της διοίκησης Στεργίου
Πολιτική

Συμπολιτεία: “Λογοδοσία” φιάσκο της διοίκησης Στεργίου

Για “λογοδοσία” φιάσκο του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία (μείζων μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου), με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Γραφάκο. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, ούτε 30 πολίτες δεν… μπήκαν στον κόπο να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού “ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια και τα ίδια”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

Η προχθεσινή “λογοδοσία” ήταν ένα μεγάλο φιάσκο για τον κ. Στεργίου.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια και τα ίδια. Ότι για όλες τις ανεπάρκειές του, την ανυπαρξία έργου του, φταίνε οι άλλοι. Οι προηγούμενοι και η Πολιτεία.

Για αυτό και φέτος γύρισε ηχηρά την πλάτη του στον κ. Στεργίου, αφού λιγότεροι από 30 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του να ακούσουν για ακόμα μια φορά τα ίδια και τα ίδια: Κατηγορίες για τους άλλους και συνθήματα που προσπαθούν να καλύψουν το μηδενικό έργο της διοίκησής του.

Ο θεσμός της λογοδοσίας απέτυχε πλήρως. Δείχνει ότι δεν αφορά τους πολίτες και πρέπει σοβαρά η Πολιτεία να επανεξετάσει τον θεσμό αυτό.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, σε μελλοντικό χρόνο, θα ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες για τη δική της δράση και θα αναδείξει την έλλειψη ουσιαστικού έργου της διοίκησης του Δήμου και τις ιδιαίτερα βλαπτικές συνέπειες που έχει η παρουσία της για τα συμφέροντα του Δήμου και την κοινωνική συνοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet