Συμπολιτεία: Συγχαρητήρια για την εκλογή Β. Ξυπολυτά στην προεδρία του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Συγχαρητήρια για την εκλογή Β. Ξυπολυτά στην προεδρία του ΣΠΑΠ

Τα συγχαρητήριά της στον δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΠΑΠ απευθύνει η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, της τέως δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και ταυτόχρονα δηλώνει υπερήφανη για το έργο που επιτέλεσε στον Σύνδεσμο ο μέχρι πρότινος πρόεδρός του Βλάσσης Σιώμος.

Η παράταξη στηλιτεύει ωστόσο τη στάση της νυν δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου, στην οποία χρεώνουν την πρόσφατη αναστάτωση που προκλήθηκε στον ΣΠΑΠ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει:

«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ εύχεται στον νέο πρόεδρο του ΣΠΑΠ και δήμαρχο Κηφισιάς κ. Βασίλη Ξυπολυτά να συνεχίσει επάξια το πολύτιμο έργο που επιτέλεσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συνδέσμου Βλάσσης Σιώμος.

Ως παράταξη, είμαστε περήφανοι για τον δημοτικό μας σύμβουλο, ο οποίος, επί τέσσερις συνεχείς θητείες, χειμώνα – καλοκαίρι, βρέθηκε πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την προστασία του πολύτιμου πνεύμονα πρασίνου της περιοχής μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, πέρα από μικροπολιτικές και εμπάθειες, για εμάς που αγαπάμε την Πεντέλη και το Πεντελικό προέχει η προάσπιση του βουνού μας.

Κρίμα που η νέα δημοτική αρχή της κ. Κοσμοπούλου αποφάσισε να στερήσει την προεδρία του ΣΠΑΠ από τον Δήμο Πεντέλης. Λειτούργησε με μικροπρέπεια και έβαλε πάνω από το συμφέρον της πόλης και των πολιτών τα ιδιοτελή παραταξιακά της συμφέροντα. Ταυτόχρονα, προκάλεσε αναστάτωση στον ΣΠΑΠ με την ακατανόητη απόφασή της να θέσει τον Δήμο Πεντέλης εκτός του Συνδέσμου και, μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου. Η κ. Κοσμοπούλου διχάζει καθημερινά την τοπική κοινωνία και κατάφερε να διχάσει και την αυτοδιοίκηση στο Πεντελικό.

Ελπίζουμε οι πολίτες να μην πληρώσουν ακριβά την άγνοια και την τοξικότητά της».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet