Συμπολιτεία: Όλη η αλήθεια για τη σύμβαση DPO της κυρίας Κοσμοπούλου…
Πολιτική

Συμπολιτεία: Όλη η αλήθεια για τη σύμβαση DPO της κυρίας Κοσμοπούλου…

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την κυρία Κοσμοπούλου και την παρέα της να επιτίθενται για άλλη μια φορά στη Συμπολιτεία μέσα από την επίσημη διαδικτυακή πύλη του Δήμου μας, την οποία έχει μεθοδικά μετατρέψει σε φερέφωνό της, θυμίζοντας άλλες εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε» αναφέρει η παράταξη της τέως δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, απαντώντας σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής σχετικά με την ανάθεση των υπηρεσιών προστασίας προσωπικών δεδομένων του Δήμου Πεντέλης.

«Αυτή τη φορά η δήμαρχος ξεπέρασε κάθε όριο επιθετικότητας σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών προστασίας προσωπικών δεδομένων (DPO) σε μέλος του συνδυασμού της με εξωφρενική, για τα δεδομένα της αγοράς, αμοιβή» συνεχίζει η ανακοίνωση της παράταξης, για να προσθέσει:

«Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους. Σχετικά με την αναφορά ότι η διοίκηση της Συμπολιτείας ανέθεσε την ίδια υπηρεσία το 2021 στο ποσό των 15.000 ευρώ η κ. Κοσμοπούλου είτε ψεύδεται είτε αδυνατεί να κατανοήσει τους όρους μιας σύμβασης μόλις 7 σελίδων. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη απάντηση στο γιατί δεν αναφέρει ότι στη σύμβαση του 2021 το ποσό που αφορούσε στις υπηρεσίες DPO ήταν μόλις 6.935,48 ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό, των 8.064,52 ευρώ, να αφορά σε μια εντελώς διαφορετική υπηρεσία, αυτή που περιλάμβανε την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης απαιτήσεων και εκπόνησης σχεδίου συμμόρφωσης, στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Σχετικά με την αναφορά ότι η επιλογή του DPO επιβεβαιώνει ότι στο ψηφοδέλτιο της κ. Κοσμοπούλου υπήρχαν οι καλύτεροι και γι’ αυτό μας προτρέπει να δούμε το βιογραφικό του νέου DPO, δεν έχουμε παρά να σχολιάσουμε ότι αποδέχεται κυνικά την ανάθεση στα… δικά της παιδιά, που είναι τα καλύτερα, ασχέτως αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μόνο μία ανάθεση από φορέα του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, αυτή της Πεντέλης που μόλις πραγματοποιήθηκε!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet