ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Θα επιβάλλουμε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας”!
Πολιτική

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Θα επιβάλλουμε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας”!

Η δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με αφορμή τη διαδικασία εκλογής του προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, καθώς και των μελών των επιμέρους επιτροπών, επισημαίνει ότι είναι αποφασισμένη να επιβάλλει όρους συναίνεσης και συνεργασίας στις εργασίες του Σώματος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της πόλης. Την ίδια στιγμή, πάντως, όπως τονίζει ο επικεφαλής της Μανώλης Γραφάκος, δεν “παίρνει τίποτε πίσω” απ΄ όσα έχει καταγγείλει σχετικά με τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αλλά και κατά της πρώην (και νυν, πλέον) προέδρου του Σώματος Ευαγγελία Μπουσίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Μανώλης Γραφάκος: "Δεν παίρνουμε τίποτε πίσω από αυτά που είπαμε στην προεκλογική περίοδο 
κατά της διοίκησης, δεν παίρνουμε πίσω τίποτε από τις καταγγελίες κατά της κας Μπουσίου για 
την προηγουμένη θητεία της ως προέδρου του Δ.Σ., αλλά η ανάγκη για συναίνεση και συνεργασία 
στα μεγάλα θέματα της πόλης επιβάλλει να κάνουμε την υπέρβαση...".

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με την υπεύθυνη και θεσμική της στάση στις χθεσινές διαδικασίες ανάδειξης των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, επέβαλε συναινετικές διαδικασίες.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αποφάσισε να ψηφίσει όλες τις προτάσεις των άλλων δημοτικών παρατάξεων για το προεδρείο του Δ.Σ. και τις επιτροπές, κάτι που έκανε και τις άλλες παρατάξεις να κινηθούν ανάλογα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι διαδικασίες εκλογής να κυλήσουν ομαλά, γρήγορα, σε ήρεμο και σοβαρό κλίμα, στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Μανώλης Γραφάκος τόνισε ότι η ανάγκη τα μεγάλα θέματα της πόλης να αντιμετωπιστούν με συναίνεση και συνεργασία ξεπερνά τα πρόσωπα και επιβάλει να γίνει υπέρβαση από όλους. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ τόνισε ότι δεν παίρνει τίποτε πίσω από όσα είχε πει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατά της διοίκησης, δεν παίρνει τίποτε πίσω από όσα είχε πει κατά της κας Μπουσίου για την προηγούμενη θητεία της ως προέδρου του Δ.Σ., όμως η ανάγκη να εκπέμψει ένα πολιτικό μήνυμα για συναίνεση και συνεργασία πάνω στα μεγάλα θέματα της πόλης, είναι ισχυρότερο και υπερβαίνει τα πρόσωπα.

Με τη στάση της αυτή η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δείχνει την ξεκάθαρη βούλησή της να πορευθεί μέσα σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας πάνω στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου μας. Επίσης με τη στάση στο εξής στα Δημοτικά Συμβούλια η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με την ισχύ της και το ισχυρό πολιτικό της βάρος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πορευθεί με γνώμονα να ανέβει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου εκεί που αρμόζει στην πόλη και τους κατοίκους της και όχι να παραμείνει στα χαμηλά επίπεδα της προηγούμενης περιόδου που κινήθηκε με ευθύνη της σημερινής διοίκησης και που το είχαν καταστήσει ένα από τα χειρότερα Δημοτικά Συμβούλια της Αττικής.

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet