ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Μήνυμα νίκης από τα Μελίσσια”
Πολιτική

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Μήνυμα νίκης από τα Μελίσσια”

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και κι έντονο παλμό ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαΐου, στο πευκοδάσος Μελισσίων η δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Γραφάκο. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της πόλης, που πλησίασε τα 1.500 άτομα, οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης έδωσαν χθες Δευτέρα 12/5, στήριγμα νίκης και εμπιστοσύνης στο Μανώλη Γραφάκο και τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ανεξάρτητοι παρατηρητές, όπως οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την ομιλία, μίλησαν για μια πρωτοφανή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση, όμοια της οποίας δεν έχουν ξαναδεί στην περιοχή.

Μανώλης Γραφάκος: «Οι πολίτες γύρισαν ήδη σελίδα. Σε λίγο τη διοίκηση Στεργίου 
δεν θα τη θυμάται κανείς...»

Ήταν μια συγκέντρωση πρωτόγνωρη σε συμμετοχή και παλμό που κατέδειξε τη λαϊκή βούληση και έκρινε καθοριστικά το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Παρόντες σε αυτή παλαιοί και νέοι αιρετοί και στελέχη που έβαλαν τη θετική τους σφραγίδα στα αυτοδιοικητικά της πόλης. Ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Γιάννης Μητρόπουλος, ο Χρήστος Παναγιωτίδης, ο Νίκος Χατζηαδάμ, ο Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο Διαμαντής Παππάς κ.ά.

Ο Μανώλης Γραφάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους πολίτες για τη μαζική παρουσία, τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας νέα εποχής για τον Δήμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει η πόλη σελίδα και να ξεχάσει οριστικά τη θλιβερή παρένθεση της διοίκησης Στεργίου».

Περιέγραψε με έμφαση τις βασικές αρχές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και τους στόχους για την επόμενη μέρα των εκλογών. Χαρακτήρισε τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ τον καλύτερο συνδυασμό που είχε ποτέ η πόλη, αφού περιλαμβάνει στις τάξεις της ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα κοινά από όποια θέση και αν τους έταξαν οι πολίτες και από νέους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματικά, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη κοινά και έχουν σα στόχο να φέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Κατέστησε σαφές ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα πορευθεί με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και θα αναζητήσει συναίνεση και συνεργασίες σε όλο το πολιτικό φάσμα, με σκοπό τη σωστή επίλυση των προβλημάτων.

Σκιαγράφησε τις άμεσες προτεραιότητες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ως διοίκησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πολεοδομικά ζητήματα, στο σχέδιο πόλης, την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση του πεντελικού όρους, σύμφωνα με το Π/Δ προστασίας του.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τους παρισταμένους για τη μεγάλη συμμετοχή και τη συμπαράταξη με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με έναν και μοναδικό στόχο, την εκλογή μιας δημοτικής αρχής άξιας και ικανής που θα συντελέσει θετικά στην ανάπτυξη της πόλης, ώστε η σημερινή να ξεχασθεί ως μία παρένθεση που δε θα θυμάται ΚΑΝΕΙΣ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet