ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Πνεύμα συναίνεσης στην εκλογή εκπροσώπων ΣΠΑΠ
Πολιτική

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Πνεύμα συναίνεσης στην εκλογή εκπροσώπων ΣΠΑΠ

Συναινετικές διαδικασίες… προώθησε η δημοτική παράταξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, διά στόματος του επικεφαλής της Μανώλη Γραφάκου, ψήφισαν υπέρ όλων των υποψηφίων για την εκπροσώπηση του Δήμου στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Σταθερά η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στον δρόμο για την αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην εκλογή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με τη στάση της ουσιαστικά επέβαλε συναινετικές διαδικασίες, κάτι που φυσικά το γραφείο Τύπου του κ. Στεργίου με την ψυχοσύνθεση που έχει, δεν μπορεί να το δεχθεί.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή των τριών εκπροσώπων του Δήμου μας στο ΣΠΑΠ, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ διά στόματος του επικεφαλής της Μανώλη Γραφάκου, δήλωσε το αυτονόητο: «Ψηφίζουμε και τους τρεις υποψηφίους για τις τρεις προτεινόμενες θέσεις». 

Αμέσως μετά, αντιδήμαρχος της διοίκησης Στεργίου, είπε, ότι μετά τη δήλωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, το ίδιο θα πράξει και η δημοτική αρχή…

Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με το ισχυρό πολιτικό της βάρος, θα συνεχίσει αταλάντευτα την πορεία της στο Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα την αναβάθμιση του θεσμού του Δ.Σ. και το συμφέρον των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet