Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τον τοπικό σύμβουλο Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τον τοπικό σύμβουλο Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον τοπικό σύμβουλο Νέας Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα, οποίος πρόσφατα με σχετική δήλωσή του ανακοίνωσε ότι στηρίζει τη δημοτική αρχή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο να συζητηθούν τα θέματα της περιοχής της Νέας Πεντέλης εν όψει της διαμόρφωσης των παρεμβάσεων που θα γίνουν στην περιοχή και να δρομολογηθεί η ουσιαστική οργανωτική συνεργασία του με τη διοίκηση.

Μετά τη συνάντηση η δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Σωτήρη Φλίντρα για τη στήριξή του. Είχαμε για πολλά χρόνια κοινή διαδρομή και γνωρίζω το πραγματικό ενδιαφέρον του για να πάει καλά ο Δήμος μας. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και επιβάλλουν τη συνεργασία όλο και περισσότερων δυνάμεων για τα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

»Παράλληλα μου δίνεται η ευκαιρία να πω ότι ξεκινώ κύκλο επαφών για τα θέματα της Νέας Πεντέλης, ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να προβούμε σε δρομολόγηση των αναγκαίων παρεμβάσεων για την περιοχή. Στη Νέα Πεντέλη είχαμε μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής μας αρχής, το γεγονός ότι το έργο των πυλώνων γίνεται χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του Δήμου μας.

»Η συνάντηση με τον κ. Σωτήρη Φλίντρα ήταν χρήσιμη και παραγωγική. Άκουσα τις απόψεις του και συμφωνήσαμε η συνεργασία μας να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική».

Από πλευράς του, ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης σχολίασε:

«Με καλυμμένα πρόσωπα, αλλά με καθαρό μέτωπο, σήμερα κάναμε μία διεξοδική συζήτηση με τη δήμαρχο κυρία Δήμητρα Κεχαγιά και αναπτύξαμε τα γενικότερα θέματα του Δήμου.

»Ενημέρωσα και ενημερώθηκα κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν την Νέα Πεντέλη. Είχαμε ταύτιση απόψεων για τα τοπικά προβλήματα και τις απαιτούμενες προτεραιότητες για συγκεκριμένες ενέργειες στην πόλη που θα αναδείξουν τον τόπο και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

»Και όπως είπε η κ. δήμαρχος συμφωνήσαμε η συνεργασία μας να γίνει ακόμη πιο ουσιαστική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet