Συνάντηση υποψ. δημάρχου Αντ. Φειδοπιάστη με τους εργαζόμενους του Παιδικού Σταθμού Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση υποψ. δημάρχου Αντ. Φειδοπιάστη με τους εργαζόμενους του Παιδικού Σταθμού Ν. Πεντέλης

Με το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού της Νέας Πεντέλης συναντήθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, Βασιλική Κοσμά-Μπάρα, Κώστα Αποστολίδη, Δημήτρη Αποστολάκο και Βασίλη Μπούρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σχετικά με τη λειτουργία του παιδικού σταθμού, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο επικεφαλής της παράταξης, Αντώνης Φειδοπιάστης, δήλωσε: «Θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η ένταξη της περιοχής της 25ης Μαρτίου στο σχέδιο, όπου και προβλέπεται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο κτήριο για να φιλοξενήσει το βρεφονηπιακό παιδικό της Νέας Πεντέλης. Είμαστε στο πλευρό του συνόλου της σχολικής κοινότητας, και γι’ αυτό έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα που θα δίνει ουσιαστικές και άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα και κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet