Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Συμπολιτεία – Εκτός και ο Αλέξανδρος Κολαξίδης
Πολιτική

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Συμπολιτεία – Εκτός και ο Αλέξανδρος Κολαξίδης

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης. Μετά τις… αναχωρήσεις των Κώστα Καλλιανιώτη, Φώτη ΦωτίουΣωτήρη Φλίντρα, την «αποδέσμευση» των Γιώργου Δρόσου και Τούλας Κατοίκου, ένα ακόμη στέλεχος – και μάλιστα παλαίμαχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – έκλεισε πίσω του την… πόρτα της Συμπολιτείας.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κολαξίδη, επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Πεντέλη, ο οποίος παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία και αποχώρησε από τον συνδυασμό, λέγοντας ότι η εν λόγω παράταξη «απώλεσε κάθε ηθικό πλεονέκτημα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κολαξίδης αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Οι πρόσφατες εξελίξεις εντός του Συνδυασμού, αλλά και αυτές που διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τον χαρακτήρα και την ηθική μου.

Πρώτη μου σκέψη ήταν και είναι η προσφορά στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αποτελεί το σπίτι μου. Στη Νέα Πεντέλη βρίσκονται φίλοι ετών, άνθρωποι που συμπορευτήκαμε μέσα από δύσκολες περιστάσεις και ενωμένοι στηρίξαμε τα συμφέροντα της πόλης.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ απώλεσε κάθε ηθικό πλεονέκτημα, απαξιώνοντας την πόλη μας και  επιλέγοντας έναν δρόμο που την απομακρύνει από τις αξίες για τις οποίες συστρατευτήκαμε το 2010 μαζί της. Με τις τελευταίες εξελίξεις λοιδορήθηκαν και εξαναγκάστηκαν σε απομάκρυνση άνθρωποι που στήριξαν τον Συνδυασμό από τη γέννηση του.

Αυτόν τον δρόμο αρνούμαι να ακολουθήσω, παραμένοντας πιστός σε Αρχές  που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη συμπεριφορά μου.

Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και πέραν των 20 ετών παρουσίας μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αισθάνομαι την υποχρέωση  να δηλώσω την παραίτησή μου από την Πολιτική Γραμματεία καθώς και την αποχώρησή μου, από τον Συνδυασμό.

Η αντίδραση του πρώην δημάρχου Μελισσίων Μανώλη Γραφάκου

Σαφώς ενοχλημένος από τη στάση των πρώην στελεχών της Συμπολιτείας εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό τους στο facebook, σχολιάζοντας τις τελευταίες αποχωρήσεις (Δρόσου – Κατοίκου), ο κ. Γραφάκος αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα νιώθω τεράστια απαγοήτευση από ανθρώπους, ευτυχώς λίγους, με τους οποίους πορευτήκαμε αρκετά χρόνια μαζί, για τους οποίους πραγματικά έκανα τα πάντα όταν είχαν την ανάγκη μου.

Όμως φάνηκαν λίγοι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Άλλοι έβγαλαν ένα εαυτό που έκρυβαν επιμελώς, άλλοι με χρησιμοποιούσαν όσο ήμουν συμβατός με τα συμφέροντά τους, άλλοι δυστυχώς με δούλευαν και με εκμεταλλεύονταν χωρίς να έχω πάρει είδηση…

Δεν πειράζει… Επέλεξαν να είναι πιόνια ενός πρώην φυλακισμένου…

Φυσικά οι υπόλοιποι, πολλοί περισσότεροι προχωράμε μπροστά. Σταθεροί στις αρχές μας.

Παράλληλα προσωπικά ανοίγω νέους κύκλους, με νέες πολύ περισσότερες φιλίες που με γεμίζουν και με κάνουν να προχωρώ στη ζωή μου..

Σήμερα τελείωσα οριστικά ένα κύκλο με κάποιους ανθρώπους. Σήμερα τελείωσα και με την τελευταία από αυτούς…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet