Την πίτα της έκοψε η Πεντέλη Εν Δράσει
Πολιτική

Την πίτα της έκοψε η Πεντέλη Εν Δράσει

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, με μεγάλη επιτυχία, η ετησία εκδήλωση για την κοπή της πίτας της δημοτικής κίνησης Πεντέλη Εν Δράσει-Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της δημοτικής κίνησης Παντελής Μπαργωτάκης και στη συνέχεια ο επικεφαλής Αντώνης Φειδοπιάστης έκανε την ανασκόπηση των πεπραγμένων της δημοτικής κίνησης τόσο εντός όσο και εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων.

Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα διασκέδασαν με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής αλλά και συζήτησαν για τα προβλήματα της πόλης και τις δράσεις που απαιτούνται.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτησαν:

Η βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρούλα Καφαντάρη.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Φώτης Χρυσικός.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεύκης – Λυκόβρυσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος πρώην δήμαρχος Πεύκης, Βριλησσίων Ελένη Σακισλή, Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Οι αιρετοί της Πεντέλη Εν Δράσει Κώστας Τζουμάκας δημοτικός σύμβουλος και οι τοπικοί σύμβουλοι Μαρία Κρεμαστού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Έλενα Τρίπατζη.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον συντονιστή της Γραμματείας της Ο.Μ. Πεντέλης Βασίλη Τσολακίδη, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο αποτελούμενη από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Ηλία Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Ηλέκτρα Μπραβάκου.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μελισσιών Γιώργος Τζινιέρης και η κοινοτική σύμβουλος Νέας Πεντέλης Βούλα Παπαγεωργίου.

Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Χαρίλαος Μάνος και Παναγιώτης Σαχινίδης καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Λαλητάδων Μελισσίων Βασίλης Ζευγώλης.

Μήνυμα έστειλε και ο Γιώργος Δημαράς Βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοτική κίνηση Πεντέλη Εν Δράσει-Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών, αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, «για μια ακόμα χρονιά, παραμένει παρούσα, σταθερή και αμετακίνητη στις αρχές και τις θέσεις της και δηλώνει ότι θα είναι εδώ για να βελτιώνει συνεχώς τη θέση του δημότη της πόλης μας, για να δίνει καθημερινά τη μάχη μαζί με τους πολίτες για έναν καλύτερο Δήμο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet