Την παραίτηση Π. Μούστρη από τον ΟΠΑΘ ζητεί η Συμπολιτεία για το λεύκωμα των Μελισσίων
Πολιτική

Την παραίτηση Π. Μούστρη από τον ΟΠΑΘ ζητεί η Συμπολιτεία για το λεύκωμα των Μελισσίων

Την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΑΘ (νομικό πρόσωπο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης) Παναγιώτη Μούστρη ζητεί η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Συμπολιτεία.

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρεται σε προσπάθεια του προέδρου να υποχρεώσει το Δ.Σ. του ΟΠΑΘ να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά στελεχών της, καθώς και στελεχών της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, τα οποία απέτρεψαν τη «φυγάδευση» των αντιτύπων του περιβόητου λευκώματος για την ιστορία των Μελισσίων. Κάτι, που -όπως υποστηρίζει η Συμπολιτεία- δεν κατέστη εφικτό, ενώ οδήγησε στην παραίτηση δύο μελών του Δ.Σ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Δ.Σ. του ΟΠΑΘ προχθές Τρίτη 13/2 το βράδυ, δεν έχουν προηγούμενο.

Ο κ. Παναγιώτης Μούστρης, που πιάστηκε μαζί με τον κ. Παναγιώτη Γκατζόλη να φυγαδεύουν βράδυ τα παράνομα εκδοθέντα, και όπως όλα δείχνουν και υπερτιμολογηθέντα λευκώματα για τα Μελίσσια, αντί να ζητήσει συγνώμη για τις παράνομες πράξεις του, είχε το θράσος να συγκαλέσει Δ.Σ. για να κάνει μήνυση σε στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι – Νέες Ιδέες.

Κυριολεκτικά, δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στη συνεδρίαση αυτή. Τα όσα έγιναν δεν τιμούν τον θεσμό. Απέπνεαν φασισμό, φαυλότητα, παρανομία και πλήρη ανικανότητα.

Οι σημερινές παραιτήσεις δύο μελών του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, από ανθρώπους που δεν θέλουν τη συμμετοχή τους σε όλη αυτή την παρωδία, είναι ενδεικτικές.

Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για το θέμα, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ζητά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μούστρη από τη θέση του προέδρου του ΟΠΑΘ. Δικαιωνόμαστε δε, διότι στα 7 χρόνια διοίκηση Στεργίου ήταν η μοναδική επιλογή της διοίκησης που δεν ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τον γνωρίζαμε πολύ καλά, πλέον τον γνώρισαν αρκετοί περισσότεροι.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet