Τι γίνεται με την εκδήλωση των «Φίλων και Μελών της Ν.Δ.» στα Μελίσσια;
Κοινωνία

Τι γίνεται με την εκδήλωση των «Φίλων και Μελών της Ν.Δ.» στα Μελίσσια;

Ερωτηματικά δημιουργούνται σχετικά με την εκδήλωση που διοργανώνουν οι «Φίλοι και Μέλη της Ν.Δ.» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2018. Μια εκδήλωση που δεν έχει προγραμματισθεί(!), τουλάχιστον σύμφωνα με την επιστολή που μας απέστειλε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Πεντέλης ΟΠΑΘ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού), ο οποίος και δηλώνει αρμόδιος και υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Μούστρης αναφέρει στην προαναφερόμενη επιστολή του:

Κύριε διευθυντά, διάβασα στην ιστοσελίδα σας ανακοίνωση «Φίλων και Μελών της Ν.Δ.» με την οποία καλούν τους πολίτες να παρευρεθούν σε εκδήλωση «που διοργανώνουν» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων την Κυριακή 13.01.2019, και στην οποία θα ομιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές.

Ως αρμόδιος και υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων, θα ήθελα να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας ότι ότι δεν έχει προγραμματισθεί καμία σχετική εκδήλωση στον χώρο αυτό την ημερομηνία και ώρα αυτή.

Αντίθετα, την ώρα αυτή έχει ζητήσει και θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον ίδιο χώρο άλλος φορέας του Δήμου. Αντισυγκέντρωση στους χώρους του Δήμου δεν θα επιτραπεί.

Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος ΟΠΑΘ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet