Video

Το Ο.Τ. 196, η Συμπολιτεία και τα επόμενα βήματα του Μ. Γραφάκου (VIDEO)

Δηλώσεις Μ. Γραφάκου στον δημοσιογράφο Θ. Σταθόπουλο

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Ο.Τ. 196 στα Μελίσσια (γνωστή και ως υπόθεση Παλατιανού), ο επικεφαλής της Συμπολιτείας, Μανώλης Γραφάκος, ξεκαθαρίζει ότι η παράταξή του δεν θα επιτρέψει να χαθεί ούτε ένας μεγάλος χώρος στον Δήμο.

Παράλληλα, ο κ. Μ. Γραφάκος προαναγγέλλει τις άμεσες κινήσεις του στο πολιτικό σκηνικό της πόλης, σκιαγραφώντας την… επόμενη μέρα για τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και για τον ίδιον.

«Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ούτε ένας μεγάλος χώρος στην Πεντέλη»

Ειδικότερα, μιλώντας στον φακό του enypografa.gr, ο κ. Μ. Γραφάκος, επανέλαβε ότι η αρνητική για τον Δήμο Πεντέλης γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ (Συμβούλια Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων) σχετικά με το Ο.Τ. 196, στα Μελίσσια, «οφείλεται στην αδράνεια της δημοτικής αρχής του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη». Ωστόσο, όπως προσθέτει, «είναι στο χέρι μας να αναστρέψουμε την κατάσταση», προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος να μπορέσει να αξιοποιηθεί προς όφελος του 1ου Δημοτικού Σχολείου, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, πλην των άλλων ενεργειών που έχει δρομολογήσει, κατέθεσε και αίτημα προς τη δημοτική αρχή Πεντέλης για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου (Σύγκληση του Δ.Σ. Πεντέλης για το Ο.Τ. 196 ζητεί η «Συμπολιτεία») προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το επίμαχο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας δήλωσε με έμφαση ότι η παράταξή του και ο ίδιος προσωπικώς, δεν θα επιτρέψουν ούτε κατ΄ ελάχιστον να αλλάξει κάτι στους μεγάλους χώρους του Δήμου Πεντέλης εις βάρος των δημοτών της πόλης.

Ο επικεφαλής παραμένει ο ίδιος, αλλά η παράταξη αλλάζει

Μανώλης ΓραφάκοςΟ κ. Μ. Γραφάκος μίλησε στο enypografa.gr και για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος απέναντι στα θέματα της πόλης, καθώς και για τον νέο ρόλο της Συμπολιτείας στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Όπως τόνισε, ο ίδιος θα παραμείνει ενεργά παρών στα μεγάλα θέματα της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή η Συμπολιτεία, «η οποία ήταν και παραμένει μία μεγάλη παράταξη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα αποκτήσει το δικό της ανεξάρτητο βηματισμό. Συγκεκριμένα στελέχη έχουν ήδη αναλάβει επιμέρους τομείς δράσης και μέσω αυτών των στελεχών, θα εξωτερικεύεται η πολιτική της παράταξης.

Στα επόμενα 24ωρα, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Μ. Γραφάκος, θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωσή του, που θα δίνει το πλήρες στίγμα των αλλαγών που επέρχονται…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet