Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πεντέλης: Τασσόμαστε κατά του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια
Φωτογραφία: Google/maps
Κοινωνία

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πεντέλης: Τασσόμαστε κατά του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια

Κατά της απόφασης της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημά της στα Μελίσσια τάσσεται η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πεντέλης.

Ειδικότερα, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πεντέλης αναφέρει:

«Η Εθνική Τράπεζα, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να κλείσει το υποκατάστημά της στα Μελίσσια, μία πράξη με δυσμενείς συνέπειες για την οικονομική ζωή της πόλης μας και για τους κατοίκους του Δήμου Πεντέλης. Ως γνωστόν, το υποκατάστημα των Μελισσίων είναι το μοναδικό που λειτουργεί στον Δήμο μας και σε αυτό εξυπηρετείται ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας. Ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, επαγγελματίες, έμποροι, αλλά και όλοι οι πολίτες του Δήμου, εάν, ω μη γένοιτο, κλείσει το υποκατάστημα, πρόκειται να υποβληθούν σε πρωτοφανή ταλαιπωρία για μία συναλλαγή τους με τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Εκτός αυτού, το κλείσιμο του υποκαταστήματος θα επιφέρει την απώλεια θέσεων εργασίας σε σημαντικό αριθμό εργαζομένων, οι οποίοι θα αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά τις οικογένειές τους. Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πεντέλης τάσσεται αναφανδόν κατά της συγκεκριμένης απόφασης της διοίκησης της Εθνικής Τραπέζης και καλεί τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα για τη ματαίωσή της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet