Υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Πεντέλης η Νατάσα Κοσμοπούλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Πεντέλης η Νατάσα Κοσμοπούλου

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Δήμο Πεντέλης ανακοινώνει η μέχρι πρότινος δημοτική σύμβουλος της παράταξης Συμπολιτεία Νατάσα Κοσμοπούλου.  

Με μια πορεία 22 χρόνων στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου και έχοντας ανακοινώσει προ ημερών την ανεξαρτητοποίησή της από τη νυν διοίκηση, «η Νατάσα Κοσμοπούλου πιστεύει πως ήρθε πλέον η ώρα για την πόλη μας να αφήσει πίσω μια μακρά περίοδο  διχασμών, διενέξεων και αντιπαλοτήτων και να αναμετρηθεί με τα μεγάλα προβλήματα που επί δεκαετίες την ταλανίζουν» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

«Με ψηλό ανθρώπινο δυναμικό και αναμφίβολα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει ένας Δήμος πρωτοπόρος στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Με την υποψηφιότητά της η Νατάσα Κοσμοπούλου στοχεύει να συμβάλλει σε μια νέα εποχή σύνθεσης και ενότητας για τον Δήμο, αλλά και μια εποχή νέων ιδεών, δημιουργικού έργου και αποφασιστικών λύσεων. Φιλοδοξεί η υποψηφιότητά της να είναι μια γέφυρα συνεννόησης με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, που θα ωθήσει περισσότερους δημότες να συμμετάσχουν στη δημοτική ζωή και στην κοινή προσπάθεια» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Η δήλωση υποψηφιότητα της Ν. Κοσμοπούλου:

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Με τη δύναμη που εσείς μου δώσατε επί σειρά ετών υπηρέτησα με αυταπάρνηση τον Δήμο μας από τη θέση της δημοτικής συμβούλου. Η αγάπη για τον τόπο μας, η δική σας εμπιστοσύνη, η εμπειρία μου και η συστράτευση άξιων, ενεργών συμπολιτών μας, οδηγούν την απόφασή μου να σταθώ σήμερα μπροστά σας ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της δημάρχου Πεντέλης στις προσεχείς εκλογές.

Με αυτό τον τρόπο θέλω να συνδράμω σε ένα όραμα ενότητας, δημιουργίας και προάσπισης της ποιότητας της καθημερινής ζωής όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.

Θα αγωνιστώ ώστε η υποψηφιότητά μου να γίνει μια γέφυρα συνένωσης και συνεργασίας, που θα εμπνεύσει την ενεργό συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα και στην κοινή προσπάθεια βελτίωσης του τόπου μας.  Γιατί μόνο μια ανθρωποκεντρική διακυβέρνηση μπορεί να αφήσει παρακαταθήκη έναν Δήμο σύγχρονο, διαφανή και αποτελεσματικό στις μελλοντικές γενιές.

Έναν Δήμο Πεντέλης που μας αξίζει!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet