Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Δημοτική Συμμαχία η Ζ. Νικολαΐδη
Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Δημοτική Συμμαχία η Ζ. Νικολαΐδη

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελισσίων Ζαχαρένια Νικολαΐδη επισκέφθηκε τον δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, προκειμένου να του ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, του ευχήθηκε «υγεία και επιτυχία στους στόχους του για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του».

Ο δήμαρχος Πεντέλης συζήτησε με την υποψήφια σύμβουλο θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση και κυρίως τα τοπικά προβλήματα της Δ.Κ. Μελισσίων και τους αγώνες που πρέπει να γίνουν για την προώθηση της επίλυσής τους.

Τόνισε στην υποψήφια σύμβουλο, με σπουδές βρεφονηπιοκόμου και μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή για άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ότι «ο αυτοδιοικητικός χώρος είναι σκληρός χώρος προσφοράς και μόνο, πράγμα που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη λειτουργία του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης με σοβαρές ευθύνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και στη λειτουργία των δομών πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Εθελοντικού Κλιμακίου».

Την ευχαρίστησε για όπως είπε, «τον καθημερινό αγώνα εθελοντισμού που κάνει και επιτυγχάνει καθημερινά με τους συναδέλφους της εθελοντές ώστε κανένας πολίτης να μείνει χωρίς ένα πιάτο φαΐ».

Τέλος της ευχήθηκε καλή Χρονιά, καλό αγώνα και καλή εκλογή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet