Υποψήφιος με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Κώστας Ψαρογιώργος
Πολιτική

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Κώστας Ψαρογιώργος

Με τον δημοτικό συνδυασμό Μπροστά Μαζί, με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Κοντουλάκο, θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Πεντέλης ο Κώστας Ψαρογιώργος.

Ο κ. Ψαρογιώργος θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

«Πιστοί στη δέσμευσή μας για ανανέωση στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, σας παρουσιάζουμε ακόμα μια υποψηφιότητά μας. Είναι πολύ αισιόδοξο καθημερινά, ενεργοί πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον Δήμο Πεντέλης να συντάσσονται στο πλευρό του Λευτέρη Κοντουλάκου» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη.

Η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο Βιογραφικό του κ. Ψαρογιώργου:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, τελείωσε το σχολείο στην Πεντέλη και στη συνέχεια φοίτησε στα ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας της Αθήνας έχοντας την τιμή να έχει δάσκαλο τον αείμνηστο Παναγιώτη Κοντουλάκο.

Συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική (Duke University), ενώ αργότερα έκανε μετεκπαιδεύσεις στη Σουηδία και την Ελβετία.

Από φοιτητής δούλευε στο Ιατρικό Αθηνών και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αργότερα ξεκίνησε τον δικό του χώρο (μαζί με τον συνέταιρό του).

Σαν εξέλιξη ανέλαβαν την ευθύνη για όλη τη Φυσικοθεραπεία στο νυν Metropolitan General δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους, πιο σύγχρονους και αρτιότερα εξοπλισμένους χώρους στην Ελλάδα.

Τα χρόνια που πέρασαν ανέλαβαν υπό την ευθύνη τους διάφορους αθλητικούς συλλόγους (ενδεικτικά: ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΑΣΕΔ), ενώ και σήμερα είναι υπεύθυνοι για την ΚΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Πανιώνιος, ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Ερασιτεχνική ΑΕΚ, Βόλεϊ Ηλιούπολη, Πόλο Απόλλων, Εθνική Ομάδα Beach Volley και πολλούς άλλους.

Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο με δημοσιεύσεις και ομιλίες σε διεθνή συνέδρια.

Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τσεντούρου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, 16 και 13 χρονών.

Έχοντας μεγαλώσει στην Πεντέλη, θέλω να δει τον τόπο μας να βελτιώνεται, να αξιοποιείται και να γίνεται καλύτερος για τις μελλοντικές γενιές.

Πιστεύοντας στην ακεραιότητα, στο ενδιαφέρον, στην εργατικότητα και τις γνώσεις του Λευτέρη για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων θα κάνω ότι είναι δυνατό για να βάλουμε το λιθαράκι μας να πάει ο τόπος μας μπροστά!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet