Υποψήφιος με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Ιωάννης Ερενίδης
Πολιτική

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί ο Ιωάννης Ερενίδης

Με τον δημοτικό συνδυασμό Μπροστά Μαζί, με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Κοντουλάκο, θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Πεντέλης ο Ιωάννης Ερενίδης.

Ο κ. Ερενίδης θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

«Είναι πολύ αισιόδοξο καθημερινά, ενεργοί πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον Δήμο Πεντέλης να συντάσσονται στο πλευρό του Λευτέρη Κοντουλάκου» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Ερενίδης

Σχετικά με το βιογραφικό του κ. Ερενίδη, στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Ιούλιο το 1966. Από το 2007 είμαι δημότης Πεντέλης.

Τίτλοι σπουδών:

  • Πτυχίο Πληροφορικής με εξειδίκευση στα συστήματα Διάχυτου και Κινητού Υπολογισμού.
  • Δίπλωμα Βιολιού και Σύνθεσης.

Από το 1990 εργάζομαι στα Μουσικά Σύνολα και στα Νέα Μέσα (webTV-webRadio – Hybrid TV) της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ).

Έχω γράψει μουσική συμφωνικού περιεχομένου για μικρή και μεγάλη ορχήστρα, καθώς και μουσική για θέατρο και για παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Έργα μου έχουν παιχτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω συνεργαστεί ως ενορχηστρωτής με ελληνικές και ξένες ορχήστρες. Διδάσκω ανώτερα θεωρητικά, βιολί, μουσική δωματίου, μουσική τεχνολογία και πληροφορική της μουσικής σε δημοτικά και ιδιωτικά ωδεία.

Από το 2000 έως το 2012 διετέλεσα καλλιτεχνικός διευθυντής στις μουσικές σχολές «Δίεσης» και «Εστουντιαντίνα».

Ευχαριστώ τον Λευτέρη Κοντουλάκο που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω στον συνδυασμό  Μπροστά Μαζί για να προχωρήσουμε τον τόπο μας στο αύριο που του αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet