Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Στ΄ αχνάρια της ποίησης»
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Στ΄ αχνάρια της ποίησης»

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Βαγιάννη πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουλίου 2014.

Η ζωγραφική είναι ποίηση και η ποίηση είναι έμπνευση. Σκύβοντας στη ζεστή ουσία της ζωής γινόμαστε τελειότεροι… Στ΄ αχνάρια της ποίησης οδηγεί τους επισκέπτες ο καταξιωμένος ζωγράφος, μέσα από τα έργα του που είναι εμπνευσμένα από Έλληνες ποιητές.

«Η αρμονία ενός πίνακα ζωγραφικής προσφέρει αγωγή ψυχής για την κοινωνία», δήλωσε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης εγκαινιάζοντας την έκθεση. «Συγχαίρω θερμά τον Βασίλη Βαγιάννη που ενώνει τις δυνάμεις του και με τα έργα του συμβάλλει στην ανάπτυξη του Πολιτισμού της χώρας μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου «Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας» και αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μούστρης και Άντα Μπούσουλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γκατζόλης και Δημήτρης Μιχαλέλης, φίλοι και δημότες της πόλης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 6 Ιουλίου και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα ζωγράφου από τις 17:00 έως τις 22:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet