«Ελένη» του Ευριπίδη στο ανοιχτό θεατράκι Μελισσίων
Πολιτισμός

«Ελένη» του Ευριπίδη στο ανοιχτό θεατράκι Μελισσίων

Η θεατρική παράσταση «Ελένη» από το έργο του Ευριπίδη παρουσιάστηκε  από τον θίασο «ΘΥΜΕΛΗ» με ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρο την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 το ανακαινισμένο ανοιχτό θέατρο Μελισσίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβριος 2018» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης.

Την παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος σε χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ, Παναγιώτη Μούστρη, και την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, για την επιτυχημένη επιλογή του έργου που, όπως είπε, «μας γυρνάει στις ελληνικές μας ρίζες, από τις οποίες αναπτύχθηκαν οι πολιτισμοί της Ευρώπης και του κόσμου» και τόνισε ότι «είναι σημαντικό η προσφορά στον πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικονομική περίοδο που βρισκόμαστε να γίνεται χωρίς κόστος για τους δημότες».

Την παράσταση παρακολούθησαν, επίσης, ο εθελοντής σύμβουλος του δημάρχου Κωνσταντίνος Καζάκος, ο τοπικός σύμβουλος της Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet