Επιτυχής η εκδήλωση για τον γλύπτη Θ. Παπαγιάννη, στα Μελίσσια
Πολιτισμός

Επιτυχής η εκδήλωση για τον γλύπτη Θ. Παπαγιάννη, στα Μελίσσια

Πολιτιστική εκδήλωση με αντικείμενο το έργο του γνωστού γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη και παρουσιαστή τον ίδιο τον γλύπτη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία δίωρη παρουσίαση μέσα από το αρχειακό υλικό και να θαυμάσουν ένα δείγμα από τη δουλειά του διεθνούς φήμης γλύπτη, στην κατάμεστη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο Θεόδωρος Παπαγιάννης είναι ομότιμος καθηγητής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και πρόσφατα βραβευμένος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) Βασίλειος Μπούρας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική αντιδήμαρχος Αρχοντία Μπούσουλα – Χάνου, η δημοτική σύμβουλος Καίτη Μασμανίδου, η τοπική σύμβουλος Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων Κική Μπάρα, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σίσσυ Ντούρη, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Πόπη Δημητράκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών «Νέα Ροδώνη» Χρήστος Κάζος και οι κ.κ. Άννα Βενιέρη, Γιώτα Τσινού, Δημήτριος Τζαμτζής.

Διοργανώτριες της  βραδιάς ήταν οι κ.κ. Κική Μπάρα, Καίτη Μασμανίδου και Γαρυφαλλιά Δασκαλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet