“Θύμα του Στεργίου και η χορωδία Μελισσίων”
Πολιτισμός

“Θύμα του Στεργίου και η χορωδία Μελισσίων”

Με επιστολή του ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη κατηγορεί τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ότι οδήγησε στη διάλυση τη χορωδία των Μελισσίων, υποσχόμενη ότι, όταν θα αναλάβει τη διοίκηση, θα αποκαταστήσει άμεσα “έναν θεσμό που εδώ και 10 χρόνια προσέφερε μοναδικές παραστάσεις στην πόλη”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η επιστολή του Συνδυασμού:

Η διοίκηση Στεργίου στις τελευταίες μέρες της θητείας της συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Μετά τη διάλυση του δημοτικού ιατρείου, του δημοτικού κινηματογράφου, του ΚΕΠ στα Άνω Μελίσσια, των πολιτιστικών κέντρων Μελισσίων και Νέας Πεντέλης, του ΚΑΠΗ Μελισσίων κ.ά., το νέο της θύμα είναι η χορωδία των Μελισσίων. Ένας θεσμός που εδώ και 10 χρόνια προσέφερε μοναδικές παραστάσεις στην πόλη, χάρισε πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και έδινε τη δυνατότητα στους χορωδούς συμπολίτες μας να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Η ανικανότητα της διοίκησης Στεργίου άφησε απλήρωτο επί χρόνια τον μαέστρο της χορωδίας, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισης της χορωδίας το προσεχές Σάββατο, λόγω των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κ. Στεργίου!! Αυτή είναι η μεταχείριση που αντιλαμβάνεται ο κ. Στεργίου και η παρέα του ότι πρέπει να έχουν οι συμπολίτες μας.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ καλεί τους χορωδούς να μην απογοητεύονται. Οι μέρες της διοίκησης Στεργίου στον Δήμο είναι μετρημένες. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ άμεσα θα λειτουργήσει τη χορωδία με τον ίδιο πετυχημένο μαέστρο και θα προσφέρει ξανά ποιοτικές πολιτιστικές στιγμές στους συμπολίτες μας μέσα και από τη χορωδία της πόλης μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet