Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Nα σταματήσει η «σιγή ασυρμάτου» από κυβέρνηση και διοίκηση για το Πεντελικό
Πολιτισμός

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Nα σταματήσει η «σιγή ασυρμάτου» από κυβέρνηση και διοίκηση για το Πεντελικό

Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης απαιτεί την επίσημη και αναλυτική ενημέρωση για το master plan των επενδύσεων στο Πεντελικό και ζητεί εκ νέου τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, η παράταξη στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης έχει καταθέσει εδώ και τρεις μήνες αίτημα για αναλυτική ενημέρωση και ειδική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το master plan των επενδύσεων στο Πεντελικό. Ωστόσο, η διοίκηση και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται ότι έχουν παραπέμψει στις ελληνικές καλένδες την επίσημη ενημέρωση. Το σαββατοκύριακο πληροφορηθήκαμε, για ακόμα μια φορά από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, ότι υπάρχει εν κρυπτώ σχεδιασμός για μεγάλης έκτασης επιχειρηματικές παρεμβάσεις που χαρακτηρίζονται ως “φαραωνικές”. Πέραν του ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις αφορούν τον λαό ολόκληρου του Λεκανοπεδίου, πρόκειται για έργα στη νότια πλευρά του Πεντελικού, εντός δηλαδή των ορίων του Δήμου μας».

»Απαιτούμε να σταματήσει η “σιγή ασυρμάτου” από κυβέρνηση και διοίκηση για το Πεντελικό. Απαιτούμε επίσημη και αναλυτική ενημέρωση για όσα σχεδιάζονται πίσω από τις πλάτες μας. Να έρθει άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet