Ήχοι ανθρωπιάς «αντήχησαν» στο Μέγαρο Δ. Πλακεντίας
Πολιτισμός

Ήχοι ανθρωπιάς «αντήχησαν» στο Μέγαρο Δ. Πλακεντίας

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη «αντήχησαν» στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου 2014.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δ. Στεργίου-Καψάλης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης και η πρόεδρος της εταιρείας «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» Β. Μεσσήνη στη συναυλία υπέρ των αστέγωνΟ δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της προέδρου της εταιρείας «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» και πολίτου Δήμου Πεντέλης, Βέρας Μεσσήνη, συνένωσαν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μίας μουσικής παράστασης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους αστέγους συνανθρώπους μας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Μεγάρου και απήλαυσε «Τα τραγούδια του πατέρα μου» που ερμήνευσαν τρεις μεγάλες φωνές στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

«Όταν πρυτανεύει η αγάπη, ο σεβασμός και η προσφορά για τον συνάνθρωπό μας στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, οι δράσεις μας και τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Σκοπός μας είναι να κινητοποιούμε τις δυνάμεις της ίδιας της κοινωνίας για την υποστήριξη των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας» τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης.

Στη μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι αντιδήμαρχοι  Λευτέρης Κοντουλάκος και Άντα Μπούσουλα, o πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Νίκος Τόλιος, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μωραΐτης, χορηγοί – συμπαραστάτες στο έργο του δημάρχου Πεντέλης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet