Μουσική συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Πολιτισμός

Μουσική συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Ο Δήμος Πεντέλης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Αττικής μουσική συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 9μ.μ., στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Συμμετέχουν η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες επιτυχίες του Γεράσιμου Ανδρεάτου, τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου («Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια», «Σκάκι»), ο Βαγγέλης Κορακάκης («Σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο»), ο Χρήστος Νικολόπουλος («10 χρόνια στου Μπακάκου»), ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παντελής Θαλασσινός («Αχ Φεγγάρι μου») και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος («Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει»).

Μαζί τους επίσης επί σκηνής οι Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν) Ιάσων Κτενάς (βιολί).

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπότσιος

Για κρατήσεις θέσεων ηλεκτρονικώς στη διεύθυνση https://penteli.intelliserv.gr και τηλεφωνικώς στο 210 6138802.

Οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν την κράτησή τους. Παρέχεται δε και η δυνατότητα να κρατήσουν το «ηλεκτρονικό πάσο» τους με το χαρακτηριστικό QR code και να το επιδεικνύουν κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση την οποία έχουν επιλέξει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet