Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΕΜ
Πολιτισμός

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΕΜ

Ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 ο εγγραφές στα τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μελισσίων και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Δουκίδης καλεί όλους να πλαισιώσουν τις δράσεις του, “δίνοντάς του ακόμη μεγαλύτερη πνοή και δύναμη”.

Στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

Φίλες, Φίλοι & αγαπητά μέλη,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αρχίζει τη δράση του το Εργαστήρι Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, όλων των ηλικιών, (τμήματα νηπίων, παιδικά, εφήβων και ενηλίκων), καθώς επίσης και το Τμήμα Θρακιώτικης Παράδοσης, με μια σειρά υπηρεσιών πολιτιστικών δραστηριοτήτων, διαβαθμισμένων και προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και δυνατότητες κάθε τμήματος ξεχωριστά, με την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων χοροδιδασκάλων, σκοπεύοντας σε μια δημιουργική ενασχόληση που αφορά στη γνωριμία των μελών κύρια με τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό, ως μέρους του λαϊκού πολιτισμού του τόπου μας, αλλά και στην ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την ερασιτεχνική καλλιτεχνική δημιουργία.

Τμήμα ΧορούΤμήμα μουσικών οργάνωνΤμήμα θρακιώτικης παράδοσηςΠαράλληλα, ξεκινά τη λειτουργία του το Εργαστήρι Παραδοσιακών Μουσικών οργάνων, με την καθοδήγηση μιας δυναμικής ομάδας νέων και επιστημονικά καταρτισμένων συνεργατών. Αναλυτικότερα το Εργαστήρι περιλαμβάνει α) Τμήμα Παραδοσιακών Κρουστών (Νταούλι, Τουμπελέκι, Νταχαρέ), β) Τμήμα Παραδοσιακών Πνευστών (Ζουρνά, Φλογέρα, Γκάιντα και Τσαμπούνα) και γ) Τμήμα Λύρας (Θρακιώτικης και Μακεδονίτικης).

Βασικός σκοπός μας, η συνέχιση του ερευνητικού, πολιτισμικού και καλλιτεχνικού μας έργου, μέσα από τη διοργάνωση επιστημονικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διαλέξεων σχετικών με το αντικείμενο του ελληνικού παραδοσιακού χορού και της παραδοσιακής μουσικής, καθώς και τη διοργάνωση πολιτιστικών, μορφωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Διανύοντας την 4η χρονιά παρουσίας μας στον χώρο των δράσεων του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού, θα χαρούμε πολύ να “συνταξιδέψουμε” και στις φετινές μας πολιτιστικές διαδρομές. Σας προσκαλούμε λοιπόν, να πλαισιώσετε τον φορέα μας, ενισχύοντας τις δράσεις του, δίνοντάς του ακόμη μεγαλύτερη πνοή και δύναμη.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Δευτέρα 21/09/2015

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Κυριακή 27/09/2015

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω τηλ. αριθμούς: 211 0112080 – 6937 153133 – 6945 755837

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet