«Οδός Αγ. Σοφίας»… στην Πεντέλη
Πολιτισμός

«Οδός Αγ. Σοφίας»… στην Πεντέλη

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οδός Αγ. Σοφίας» του συγγραφέα καθηγητού Νίκου Παπασημακόπουλου στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Το πόνημα του Νίκου Παπασημακόπουλου είναι μια χρήσιμη, αξιόλογη ανθολογία σοφίας, απάνθισμα ευαγγελικών, πατερικών και φιλοσοφικών ρήσεων.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης τόνισε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι η παρουσίαση του βιβλίου αυτού, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι μια πνευματική ανάσα για όλους και μια μορφή αντίστασης στη δύσκολη καθημερινότητά μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Άντα Μπούσουλα, Θεόδωρος Αποστολόπουλος και Γιάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γκατζόλης και Γιάννης Σαφλιάνης, οι τοπικοί συμβουλοι Εύη Ευαγγελίου, Χρήστος Γκολετσόπουλος και Νίκος Οικονομίδης, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας και των πολιτιστικών φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet