Πλήθος κόσμου σε συναυλία έντεχνου τραγουδιού στο Μέγαρο Πλακεντίας
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου σε συναυλία έντεχνου τραγουδιού στο Μέγαρο Πλακεντίας

Με τη συμμετοχή πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Δήμου Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στο «δίπτυχο της επιτυχίας της λειτουργίας του Δήμου “Εθελοντισμός και Χορηγία”, αφού χάρη σε αυτές τις δύο παραμέτρους ανθούν και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο βουλευτής Γεώργιος Δημαράς, ο πρώην αντιπεριφεριάρχης Κωνσταντίνος Μανιάτης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Σάββας Βορέας, Δημήτρης Μιχαλέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλός, Παναγιώτης Μούστρης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Τόλιος και Παναγιώτης Γκατζόλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Γεώργιος Βορέας, Γεώργιος Μαγιάτης, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίσσυ Ντούρη, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων Κική Μπάρα και η υπεύθυνη του Δ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Γιώτα Τσινού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet