Πλήθος κόσμου στη συναυλία του συνθέτη Θ. Μπακαλάκου
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στη συναυλία του συνθέτη Θ. Μπακαλάκου

Συναυλία για την ίδρυση Δημοτικής Μουσικής Βιβλιοθήκης διοργάνωσε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 ο Δήμος Πεντέλης, διά του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων. Ο συνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος παρουσίασε οκτώ μουσικές νουβέλες και ένα έργο του Νικόλαου Σκαλκώτα.

Ο δήμαρχος Πεντέλης σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε μίλησε για τον άνθρωπο – συνθέτη – αυτοδιοικητικό τονίζοντας ότι «η συνεργασία του μαζί του την τελευταία εικοσαετία και στους τρεις αυτούς τομείς, κατέδειξε πως το σοβαρό ανθρώπινο και πνευματικό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με το έμφυτο συνθετικό του ταλέντο, αναδεικνύουν έναν μεγάλο συνθέτη με το δικό του ύφος δημιουργίας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι υπερήφανη να έχει μια τέτοια μεγάλη δημιουργική προσωπικότητα στις τάξεις της».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου, Παναγιώτης Μούστρης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΕΣΡ και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κουτρουμάνος, ο πρώην αντιδήμαρχος Παλλήνης, Γρηγόρης Καραγιάννης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σάββας Βορέας, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Βασίλειος Κωστόπουλος, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σίσσυ Ντούρη, η υπεύθυνη της αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet