Πλήθος κόσμου στη συναυλία των Κώστα Τουρνά και Λάκη Παπαδόπουλου στα Μελίσσια
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στη συναυλία των Κώστα Τουρνά και Λάκη Παπαδόπουλου στα Μελίσσια

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβριος 2018» του Δήμου Πεντέλης διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Τουρνά στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΟΠΑΘ, Παναγιώτη Μούστρη και Βασίλη Λάζο και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, για την προσφορά τους στον χώρο του Πολιτισμού, τον οποίο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η διοίκηση προάγει σύμφωνα με τις βασικές αρχές της, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δημότες» και αφιέρωσε τη βραδιά στη μνήμη των πολιτών του Δήμου Πεντέλης, καλλιτεχνών Δημήτρη Τουρναβίτη και στη σύζυγό του Χρύσα Σπηλιώτη, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων, Σάββας Βορέας, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και Αθανάσιος Μπάρκας, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, η υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet